עבור לתוכן

רכישה דרך buy2usa נראה כאילו מורחים אותי או שלא?

Featured Replies

פורסם

אין צורך להכנס ללחץ. אני גם עם שני משלוחים שמתעכבים.

הראשון הוזמן ב 23/11 ועדיין לא התעדכן אפילו לצפי חדש (צפי 28/11 למחסן שלהם), והשני הוזמן ב 30/11 אבל הם עדכנו שהוא יגיע אליהם רק ב 26/12.

יש לי הרגשה שרק בגלל הפאניקה של הלקוחות, יש להם עומסים שגורמים לאותם העיכובים.

• תגובות 38
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא לחץ זה יותר לא צפוי לא מסתדר שמארה"ב אלינו במשלוח אווירי ייקח כ"כ הרבה זמן.

זה קצת מאכזב לקבל מוצר חודש וחצי אחרי הקנייה.. (בהנחה שהוא יגיע אליהם ב 28 ואז עוד שבוע לארץ)

פורסם

לגבי מי שאמר שאין מלאי - אם הוא יבדוק עם BUY2USA את סטאטוס ההזמנה אז הוא יהיה בטוח שמדובר במצב שאין מלאי לאמזון.

יש הפרש עצום בין ה-24.11 לבין היום, ה-08.12. עדיף לבדוק ולהיות בטוח ולא לשער באוויר.

הזמנתי לפני כחודשיים מוצר מBUY2USA, קונים עבורך דרך מבצע שהיה להם, במשלוח ימי. קיבלתי אותו תוך 30 ימים (לא עסקים, רגילים) מיום ההזמנה. זה היה מהיר במיוחד. עם זאת, הם שלחו רק מוצר אחד כשהזמנתי שניים זהים ושילמתי בחשבונית אחת וכפיצוי הם שלחו את השני בדואר אוויר (זה מוצר ששוקל 3.5 קילו, לא זול).

פורסם
  • מחבר

הרמתי טלפון לשירות לקוחות ושאלתי את הנציגה אם זה הגיוני שבחרתי משלוח אווירי ועדיין ייקח יותר מחודש עד שהמוצר יגיע אליי , היא הסבירה שזה עיכוב של אמאזון והם אלה שלא שלחו אליהם את המוצר ובגלל זה העיכוב.

זה מה שהנציגה אומרת , אבל אני לא יכול להיות בטוח אם זה היה או לא היה במלאי בתאריך המדובר..

פורסם

אני קיבלתי את המשלוח שלי שהוזמן מאמזון ב25 ב4 לחודש הזה , זאת אומרת שתוך שבוע ויומיים.

יומיים לקח לעכבר להגיע למחסני buy2usa , ותוך שבוע הוא היה אצלי.

אני הזמנתי דרך אמזון ישירות (ועוד אמזון prime) , אז זה ברור שזה יהיה יותר מהיר, אבל עדיין חודש + לחכות למשלוח אווירי זה יותר מדיי זמן.

יכול להיות שלוקח לbuy2usa הרבה זמן עד שהם מזמינים את המוצר , ואני סתם זורק , יכול להיות שהם ניסו להזמין אותו רק כמה ימים אחרי שאתה הזמנת מהם בגלל עומס אצלם , ועד אז נגמר כבר המלאי.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אפילו שהם התעכבו עם ההזמנה כמו שאתה אומר כדי לרכז הזמנות של הרבה לקוחות בשירות "קונים עבורך" אבל בלי לשים לב המבצע נגמר ועכשיו לא משתלם להם לקנות כי אותי הם חייבו לפי מחיר המבצע .... אז הם מנסים לא לרצות אותי כדי שאבטל..

יכול להיות גם שהם באמת לא אשמים ולא היה במלאי באותו הזמן לך תדע..

ספקולציות בלי סוף , מה שלמדתי זה:

פעם הבאה אני עושה כמוך מזמין עצמאית ושולח אליהם ככה הם לא יכולים לשחק עם זה יותר מדי..

פורסם

לא אמור לעניין אותך אם הם לא הספיקו לרכוש בזמן או לא, אתה רכשת וכבר שילמת להם על המוצר AS IS. זו כבר אחריות שלהם לרכוש.

אני הפסקתי במשלוח עצמאי אחרי כמה פעמים שחבילות הגיעו מאמזון בגודל פי 3-4 מהמוצר עצמו ועלות המשלוח בהתאם.

מצד שני הם יכולים לטעון שהמוצר אכן לא היה במלאי ואז לא תקבל בכלל.

פורסם
  • מחבר

שוב אי אפשר לדעת באמת מי מעכב את העניין ככה שאני לא רוצה להאשים כשאני לא בטוח..

לי כנראה אין ברירה אני אמתין ונראה מה קורה עם זה כשזה יגיע או לא יגיע אני יעדכן פה..

פורסם
לא אמור לעניין אותך אם הם לא הספיקו לרכוש בזמן או לא, אתה רכשת וכבר שילמת להם על המוצר AS IS. זו כבר אחריות שלהם לרכוש.

אני הפסקתי במשלוח עצמאי אחרי כמה פעמים שחבילות הגיעו מאמזון בגודל פי 3-4 מהמוצר עצמו ועלות המשלוח בהתאם.

מצד שני הם יכולים לטעון שהמוצר אכן לא היה במלאי ואז לא תקבל בכלל.

עם הנציגים של אמזון אפשר לדבר , והם יכולים לארוז באריזה קומפקטית יותר , או אפילו כמו במקרה שלי להחזיר לי כסף.

ובכל מקרה אני מעדיף חשבונית מאמזון ולהתעסק עם אמזון ישירות מאשר עם איזו חברה ישראלית.

אני בטוח שאם היית מזמין מאמזון והם היו אחראיים לחודש המתנה היית מקבל פיצוי הולם על הזמן שאתה מחכה למוצר.

פורסם

למה לקבל פיצוי אם אתה מזמין מראש משהו שאינו במלאי ואתה יודע שיקח זמן עד שיגיע מלאי?

פורסם
  • מחבר

כי זה לא בטוח שלא היה מלאי בזמן הקנייה..

פורסם
  • מחבר

נכון ובגלל זה אני נזהר מלהאשים , בכל אופן כמו שאמרתי אני אמתין כמה שצריך נראה לאן זה יתקדם .

אני אעדכן כשמשהו זז.

פורסם
  • מחבר

לפי הסעיף הזה (מצרף תמונה) בחוקים שלהם אם זה לא היה במלאי היו יוצרים איתי קשר לא?

ואם לא יצרו איתי קשר משמע היה במלאי שמישהו יתקן אותי בבקשה אם אני טועה..

פורסם

לא השתמשתי ב"קונים עבורך" אבל הזמנתי מאמאזון חבילה ב-25/11, הגיעה ל-BUy2USA ב-3.12 וקיבלתי אותה ב-8.12

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים