עבור לתוכן

GTX 780 AMP

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים טובים,

קניתי לי GTX 780 AMP של חברת ZOTAC,

חיברתי אותו למחשב:

1- Q6600 G0

Overclock to 3GHZ

2- 4GB RAM

3- ספק כוח 550W

הבעיה היא כך:

הכל עובד סבבה לגמרי בהתחלה עד שהכרטיס מתחיל לשאוג עם המאווררים שלו בדקתי ואכן הגעתי לטמפרטורה של 80 מעלות.

התגובה הראשונה שלי הייתה כמובן כמתבקש להיבהל.

לאחר מכן אמרתי בו נראה מה יקרה אם אני אמשיך לשחק. אשמח לפרט מה ואחרי כמה זמן אם תשאלו אבל אני אחסוך.

אחרי שהמחשב עש ריבוט לעצמו כמה פעמים עשיתי בדיקה עם תוכנה נחמדה FURMARK וגילית שכשהכרטיס מגיע ל80C הוא מפעיל מחדש את המחשב.

הלכתי והבאתי מאוורר בייתי פתחתי את המארז שמתי את המאוורר קרוב והפעלתי על העוצמה הכי חזקה.

פתחתי את FURMARK שוב והפלא ופלא הכרטיס מתייצב על 73 מעלות בעומס של 99% והכל נהדר.

השאלות שלי הן:

האם דפקו אותי והביאו לי כרטיס מסך דפוק?

האם ספק כח חזק יותר 650W יפתור את הבעיה ואז יהיה לכרטיס מסך יותר כח להפעיל את המאווררים

האם אני צריך לקנות קירור נוסף לכרטיס מסך ואם כן אז איזה?

האם עוד זיכרון למחשב יפתור את הבעיה כי אז הוא יחלוק עם הכרטיס מסך את הנטל?

תודה רבה על כל תשובה שהיא

-עומר

פורסם

אני מניח שבקרוב תקנה מחשב חדש אבל אשאל - מה דגם ספק הכח שברשותך?

פורסם
  • מחבר

Crossair vx550w

למה שאני אקנה מחשב חדש?

עם אני שם את המאוורר הכל עובד מדהים...

פורסם

אני חושב שיש לך שם צוואר של גלון נביעות.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר?

פורסם

הממ... גם אם תיקח את המעבד שלך ל-4GHZ, הוא לא יהיה קרוב ללמצות את הכח הגרפי של ה-GTX780 שלך.

היום מוכרים מעבדים חזקים ממנו כפליים שבקושי רב עושים איתו צדק.

אם היית לוקח כרטיס מסך בעל חצי מהכח שלו כמו GTX660, סביר להניח שלפחות אדם אחד היה רושם לך שיש לך צוואר בקבוק עם המעבד

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות.

סבבה שיש צוואר בקבוק אבל עדיין זה מה שגורם למחשב לעשות ריבוט?

פורסם

לא. קיים סיכוי גדול שספק הכח שלך פשוט עייף ולא מצליח לספק את ה-360-380 וואט שהמחשב שלך צורך בזמן שאתה מריץ Furmark. הגיוני בהתשב בזה שהצהרת ההספק המקסימאלית שלו, כחדש, קרובה מאוד לזה במסילת 12 הוולט שלו.

הדבר היחיד שאני יכול להציע זה שתבדוק עם ספק כח חדש איכותי של 550-600 וואט איך הדברים עובדים, אם יש לך אפשרות.

לגבי הצוואאר בקבוק, זה סתם גורם למחשב שלך לעבוד כאילו קנית כרטיס מסך בחצי המחיר.

פורסם

ומעבר לכך אל תשתמש בתוכנה הזו, היא פשוט מזיקה לספקים וכרטיסי מסך.

פורסם
  • מחבר

א. תודה רבה לך אני מחר אקפוץ לKSP לקנות ספק כח חזק. חשבתי על SeaSonic 650W SS-650HT OEM מה אתם חושבים יעשה את העבודה?

ב. אני קניתי את הכרטיס מסך במחיר ממש זול והשיקול היה לשמור אותו למחשב הבא שלי שאני אקנה בשנה הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים