עבור לתוכן

כרטיס הרשת האלחוטי עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

ערב טוב :)

יש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Trendnet דגם tew-643pi

זאת תמונה שלו לצורך העיניין:

TEW-643PI_v1_d01_2.jpg

הכרטיס נמצא אצלי כבר כמעט שנה ובחודש וחצי+- האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות נגיד אני גולש באינטרנט אז לפעמים הוא מחליט שהוא יותר לא עובד או עובד מאוד לאט ובשביל לתקן את זה צריך להתנתק ולהתחבר שוב ולפעמים הוא מתנתק מעצמו ואז הוא לא מוצא את הרשת של הבית שלי בשביל לתקן את זה צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב ומדי פעם שהמחשב עולה אז הוא מראה שהוא לא מוצא רשתות ושאתה עושה לו חיפוש רשתות אז הוא מראה שתוך שניה הוא סיים לחפש והוא לא מצא.

המחשב עבר פירמוט לפני שבוע ככה שזה לא נראית לי הבעיה

חשבתי אולי זה קשור לזה שהוא מתחמם כי הוא מאוד צמוד לכרטיס מסך למרות שלא נראה לי כי הטמפרטורה במחשב דיי סבירה 48+-

או שזה אולי קשור לספק אולי? כי הוספתי לאחרונה שני מאווררים אז אני לא יודע

אז מה נראה לכם הבעיה?

אם צריך עוד פרטים תגידו ואני יצרף

תודה :)

פורסם
  • מחבר
:)מישהו?
פורסם

יכול להיות שזו לא הבעיה של כרטיס הרשת, אלא דווקא של הנתב.

האם לנתב יש צרכנים נוספים מלבד מחשב זה ?

נסה לאפס את הנתב ולהגדיר אותו מחדש.

פורסם

אני מסכים עם זה שמעליי .

כשזה קורה והכרטיס לא מוצא רשתות , תנסה להתחבר דרך הסלולר לנתב , אם גם המכשיר הנייד לא ימצא - הבעיה בנתב עצמו .

אם הפלאפון ימצא - כנראה שהבעיה בכרטיס. ואם הבעיה בכרטיס? הייתי ממליץ לנסות להתקין דרייבר מחדש מה שרוב הסיכויים לא ישנה כלום [ לא נתקלתי ביותר מדי מקרים שאיזה עדכון , או איזה תוכנה מפריעים לדרייבר , אבל אפשר לנסות כל מקרה ] ואם זה לא יעבוד? פשוט תקנה חדש =]

פורסם
  • מחבר

יש כמה מכשירים על הראוטר הזה ככה שהראוטר הוא לא הבעיה אני יחפש דרייבר חדש באינטרנט ואם זה לא הבעיה אז כנראה שבאמת הגיע הזמן לחדש קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים