עבור לתוכן

מחשב נכנס ל Hibernation רנדומלית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לתקלה שחלה אצלי במערכת החל מהסופ"ש האחרון.

מפרט בפרופיל, אם צריך מידע נוסף או לוגים כלשהם תגידו ואני אספק אותם.

עקרונית בזמנים רדנומליים לחלוטין בלי קשר למה שאני עושה ובלי תבנית כלשהי שאפשר לזהות המחשב נכנס למצב שנת חורף מה שנקרא בלי הסבר או הודעת שגיאה.

ניסיתי לאתר בEvent Viewer ופחות או יותר מה שהתאים מבחינת השעה היה שגיעה עם Service בשם nvstreamsvc, מבדיקה שערכתי ברשת מסתבר שמדובר בתהליך חדש של אנוידיה אשר באמצעות תוכנת השירות של כרטיס המשך מאפשר להזרים ברשת משחקים, לא רק שהכרטיס שלי לא תומך בזה הרבה המליצו לנטרל אותו לחלוטין מכיוון שהוא יוצר בעיות שונות במחשב.

העלתי MSCONFIG וניטרלתי את השירות.

המחשב עבד בסדר היום כמה שעות ואז עוד הפעם זה קרה. ניסיתי לבדוק טמפרטורות של המערכת ולא נתקלתי במשהו קיצוני אבל בכל מקרה פירקתי את המארז, ניקיתי אבק, בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך וסידרתי את כל הכבלים במקום.

כמו כן חשוב לציין שאני משתמש באל פסק PRD750 של אדווייס אשר עושה שימוש בתוכנת UPSMON שרצה ברקע, אבל לפי ההגדרות של התוכנה היא תכבה את המחשב או תכניס אותו למצב שינה רק כאשר יש כשל בחשמל אולם באף אחד מהמקרים לא היה על הצג של האל פסק הודעה או סימון לכך שיש תקלת חשמל.

משהו שאולי יכול לעזור לאתר את התקלה שמתי לב שהיא מתרחשת בתקיפות יתר כאשר יש לי משחק פתוח (Eve Online) במצב Window Mode וכאשר אני לא נוגע במחשב לכמה רגעים או יותר.

תודה!

פורסם

נתק את האל פסק ובדוק.

הסר את התוכנה של האל פסק ובדוק.

פורסם
  • מחבר

לכמה זמן כדי להיות בטוח? לנסות 24 שעות בלי התוכנה ואחרי זה 24 שעות בלי התוכנה ובלי האל פסק?

פורסם

למשל.

אתה זה יודע פחות או יותר מה תדירות התופעה.

כניסה להיברנציה היא תוכנתית בלבד ככל הידוע לי. תקלות חומרה או תקלות בחלונות לא יגרמו לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים