פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים שלום!אני מעוניין לקנות מודם VDSL במקום להשכיר מבזקאני לא מצאתי הרבה כאלה אשמח לעזרתכם בנושאיש לי ראוטר לינקיס WRT54GL שיתחבר למדם (אני יודע שהוא עלול להאט את המהירות)השאלה אם אני יוכל לחבר אותם והראוטר יתמוך כי הוא ישן יחסית?אני ישמח לכל אפשרות אחרת מלהשכיר מודם\נתב מבזקתודה לעוזרים!
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים אתה כנראה הבנאדם הראשון שחשב על הרעיון הזה, שאפו. תגיד אתה רציני מעל 5000 תגובות ועדיין לא מודע לאפשרויות החיפוש של נושאים????? להבא אל פשוט אל תעשה את השטות הזאת יותר. כדאי לסגור את הנושא התשובה היא שלא משתלם לקנות כי זה יוצא אותו סכום ובנוסף אין מבחר בארץ, ולהביא מחול זה סיבוך של התאמה של המודם לבזק.
פורסם 2013 בדצמבר 611 שנים היי,לדעתי כל מודם שמציין שהוא עובד בטכנולוגיית VDSL2 אמור לעבוד.כמובן שיכולות לצוץ בעיות תאימות אבל בגדול אם תרצה להגיע למהירות 100 מגה, אתה חייב לוודא שהמודם שתקנה יהיה גם בעל פרופיל 17a.המודם הכי זול שמצאתי שנראה לי מתאים - לינק לדעתי הנתב שלך "ייחנק" לפני שיוכל לנצל את רוחב הפס הזה אבל זה סיפור אחר.לגבי שאלת תאימות המודם לנתב הקיים שלך, אינני רואה סיבה מדוע לא יוכלו לעבוד יחדיו.לילה טוב.
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים רק בכדי להשלים את התשובה שניתנה לך, מודם בלבד אמור לעלות בבזק כ 100 ש"ח חד פעמי.
פורסם 2013 בדצמבר 1011 שנים חידשתם לי לגבי זה שבזק הפסיקו למכור מודמים כי בהתחלה הם היו מוכרים את ה VVG2000 כמודם (זה מה שקיבלתי בזמנו וכמובן שהפכתי אותו בחזרה לראוטר ועם הקושחה העדכנית מדובר במכשיר מעולה), לאחר שנגמר המלאי הם החלו למכור את המודם הזה: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.