עבור לתוכן

שאלון בנוגע לקופות בשירות עצמי ברשת שופרסל

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שזה רק בשופרסל שלי? כי אני בד"כ בדיל (כי המחירים שם דיי אחלה) ולא ראיתי עדיין.

• תגובות 32
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממה שראיתי חייבים כרטיס אשראי לתשלום ובנוסף לכל המוחות הזדוניים בפורום, לא.. אי אפשר לפלח דברים בחינם כי עומדת שם קופאים שאחראית על כל העמדות ומסתכלת עליכם :)

פורסם

אם יש שם קופאים, מה הקטע של הקופה בשירות עצמי?

בארה"ב קניתי ככה ברשת waldbaums וכמובן ששם אשכרה חוסכים בכוח אדם. לפלח דברים מהסופר זה הדבר הכי קל שיש גם אם עוברים בקופה רגילה.

פורסם

יש קופאית אחת שמפקחת על הרבה קופות. בכל מקרה צריך מישהו שיפקח למקרה שיש תקלה או שמישהו צריך עזרה.

פורסם
אם יש שם קופאים, מה הקטע של הקופה בשירות עצמי?

קופה ממש מהירה לאנשים לא מטומטמים.

בארה"ב זה היה נהדר, הן תמיד היו פנויות והייתי מעביר את כל הדברים שלי מהר ועף משם בלי לחכות.

פורסם

זה בדיוק. נראה כאילו האמריקאים לא אוהבים את הקופות הללו, הן תמיד היו פנויות.

פורסם
זה בדיוק. נראה כאילו האמריקאים לא אוהבים את הקופות הללו, הן תמיד היו פנויות.

האמריקאים עצלנים ומעדיפים שמישהו אחר יילחם בקורא ברקודים.

פורסם

האמת די לגיטימי. לא נתקלתי שם בתורים ארוכים כמו בארץ (ובאיזור ירושלים בפרט)

פורסם

כן...

הם גם אוהבים לעמוד בתור אז זה מסתד להם יופי :smiley1:

פורסם

תשחררו מהסטיגמות שלכם על אמריקאים. קופות השירות עצמי בכל הוולרמארטים שהייתי בהם תמיד היו בשימוש. :)

מה שכן, גם הקופות הרגילות שם לרוב זזות יותר מהר, כי לרוב אם יש קופה - היא פתוחה. פחות נתקלתי בארה"ב בתופעה שיש 15 קופות בחנות ומתוכן 2 פתוחות, כמו שקורה רוב הזמן ברוב הסופרים פה.

באופן כללי - קופות השירות העצמי האלה הן ברכה. חוויית הקנייה שלי בשופרסל השתפרה משמעותית מאז שהוכנסו הקופות האלה. זה למה:

* באופן כללי יותר מהיר לי להעביר את המוצרים בעצמי, בסדר שאני רוצה ובשקיות שאני רוצה מאשר - 1) לשים את המוצרים על המסוע, 2) לחכות שהקופאית תעביר מוצר-מוצר ותזרוק בערימה, 3) למיין את ערימת המוצרים לערימת השקיות באיזשהו סדר הגיוני

* פחות לחץ - לא צריך להתעסק באריזה בזמן שהקופאית כבר מעבירה את הלקוח הבא שישב לי על התחת, והמוצרים שלו מתחילים להתערבב עם שלי

* לא צריך להתחיל כל קנייה בשיחה עם הקופאית "האם יש כרטיס מועדון? למה שלא תעשה את כרטיס האשראי שלנו? זה כדאי ובלי התחייבות!" (חוזר 10 פעם)

* התור יותר קצר (בין היתר כי יש אנשים שמראש פוסלים את הקופות הנ"ל מסיבות כלשהן - אולי זה ישתנה לרעה כאשר הן תהפוכנה ליותר פופולריות)

* תמיד יש 2-4 קופות והתור אליהן הוא תור משותף! פטנט גאוני, נכון? מתפנה קופה - האדם הבא בתור הולך מיד לקופה שהתפנתה. לא צריך להתחיל לנחש איזה תור יותר קצר, לא צריך להתבאס שלקופאית של הקופה המהירה לוקח פתאום 5 דקות להעביר 3 מוצרים, או שנתקעת מאחורי איזה נאד שמתעקש לשלם על כל מוצר בקופון מיוחד שהוא גם צריך לגזור באותה שנייה מספר הקופונים שלו, ואז הוא במקרה גילה שלא קרא נכון את המבצע, ומבקש מהקופאית לבטל, וזה לוקח עוד 5 דקות כי הקופאית הראשית בהפסקה, וכו' וכו'.

פורסם

אני חושב שרק שתי הסיבות האחרונות שמנית רלוונטיות. חוצמזה אני חושב שאנשים צריכים להשתחרר מהסטיגמות כלפי ישראלים.

פורסם

בגדול, כל דבר שחוסך לי זמן ועצבים רלוונטי. ללא ספק, שתי הסיבות האחרונות הן המשמעותיות.

פורסם

לי זה גם עזר בתור

פורסם

* תמיד יש 2-4 קופות והתור אליהן הוא תור משותף! פטנט גאוני, נכון? מתפנה קופה - האדם הבא בתור הולך מיד לקופה שהתפנתה. לא צריך להתחיל לנחש איזה תור יותר קצר, לא צריך להתבאס שלקופאית של הקופה המהירה לוקח פתאום 5 דקות להעביר 3 מוצרים, או שנתקעת מאחורי איזה נאד שמתעקש לשלם על כל מוצר בקופון מיוחד שהוא גם צריך לגזור באותה שנייה מספר הקופונים שלו, ואז הוא במקרה גילה שלא קרא נכון את המבצע, ומבקש מהקופאית לבטל, וזה לוקח עוד 5 דקות כי הקופאית הראשית בהפסקה, וכו' וכו'.

האמת שהנקודה הזו תמיד מטריפה אותי. אני לא מצליח להבין למה לא ברור שתור משותף היא שיטה נכונה בהרבה.

דרך אגב, מהנסיון שלי יש גם בעיה עם אנשים שמחליטים לעשות משלוח. איכשהו תמיד לוקח שנה לסדר שם את כל העניינים (צריך להתחיל לקרוא לבחור של המשלוחים...בלה בלה בלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים