פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים היי, שמי שני, סטודנטית שנה ג' למערכות מידע, אני עורכת סמינר במסגרת התואר הראשון בנושא השפעת הקופות בשירות העצמי בסופר על רמת השירותיות. אשמח אם מי שמשתמש/ת בקופות הללו יענו על שאלון קצרצר ואנונימי. המון תודה, יעזור לי מאוד. https://docs.google.com/forms/d/1GxrqyveQcpCQOoxuUCmfJ8E3bd3h_xw61fPWhlkjgJE/viewform
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים אני יודע שיש בהרצליה פיתוח (איזור התעשיה), ברעננה, עזריאלי (תל אביב).ההגבלה לחברי מועדון בלבד (זה לא היה ככה בהתחלה) די דבילית.
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים בכל סניף של שופרסל שהייתי בו לאחרונה היו קופות שירות עצמי.(אבל אולי זה רק באזור המרכז)
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים גם בשופרסל דיל בכפר סבא יש את זה , ככל הנראה מוגבל רק לחברי מועדון עם כרטיס האשראי של שופרסל. למה בכלל לקנות אצלם כשיש רשתות זולות יותר ?
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים זה מוגבל לחברי מועדון, לדעתי, אבל אפשר לשלם בכל כרטיס אשראי או בכרטיס "תו זהב".
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים יצא לי להשתמש בזה פעם אחת בסניף שלהם בסינימה סיטי גלילות.דווקא נחמד...זה מקצר את התור משמעותית וגורם לך להרגיש כמו לובה
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים יש את זה אפילו בסניף הקטן יחסית בקרית מוצקין.אבל זה מוגבל לבעלי כרטיס אשראי שופרסל בלבד.
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים אבל זה מוגבל לבעלי כרטיס אשראי שופרסל בלבד.באמת? שאלת אותם וזה מה שאמרו?בסניפים שאני מכיר זה היה מוגבל לחברי מועדון, אבל בשום מקום לא מכריחים אותך לשלם בכרטיס אשראי שופרסל וגם לא להחזיק אחד כזה (אפשר פשוט להקליד תעודת זהות).
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים אני לא צריך לשאול, זה כתוב בשלט ענק ליד הקופות..(אבל יכול להיות שאני טועה והניסוח שלהם מבלבל, מה שבטוח זה שיש מגבלה כלשהי ושיש תמונה ענקית של כרטיס האשראי שלהם, בפעם הבאה אני אבדוק אם חייבים לשלם בכרטיס או לא) נערך 2013 בדצמבר 511 שנים על-ידי Milford Cubicle
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים אני לא יודע. קניתי כמה פעמים בקופה הזו וגם אבא שלי. לא נתקלנו במקרה כזה. הכתבה די חד צדדית - אולי היה שם משהו שהעלה חשד?רק עצם הניסוח של המשפט כבר מעלה חשד שמדובר בפרובוקטור: "...האם לא גנבתי משהו מהחנות של נוחי דנקנר..."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.