עבור לתוכן

Formula-750D , עודכן 30/1/14 , הכל בדף הראשון

Featured Replies

פורסם

גם קראתי כאן פעם שצביעה בספריי יכולה לגרום לרעש במאוורר אם זה לא נצבע בצורה אחידה

• תגובות 36
  • צפיות 20.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הצביענ יכולה לשנות את הנתונים של המאוורר בגלל "המשקל" הנוסף וכאלה..אבל לא משהו שאפשר לשים לב אליו

פורסם
  • מחבר
המבחר כל כך גדול, למה להתעסק בצבע?

זה הקטע שאין מבחר ב140 ממ

רוב המאווררים הטובים מותאמים ל120 ממ

פורסם

אין מבחר?

מה חיפשת? ביצועיסט? יפה? יצרן מסויים? רמת שקט?

באמת שלא חסר, זה עולם שלם ועשיר במוצרים.

אולי אם הוגבלת לרכישה בארץ - יש משהו בדבריך.

פורסם

^ הזמין מאיביי, אז לא נראה לי שמוגבל לארץ.

ה-Akasa אחלה מאווררים, אבל צביעה לא תמיד תיתן לך תוצאה מספקת, ועלולה לגרום לבעיות בביצועים ולגרוע מהם.

פורסם
  • מחבר
אין מבחר?

מה חיפשת? ביצועיסט? יפה? יצרן מסויים? רמת שקט?

באמת שלא חסר, זה עולם שלם ועשיר במוצרים.

אולי אם הוגבלת לרכישה בארץ - יש משהו בדבריך.

תראה אני לא מבין אותך , אתה עונה לשם לענות? או שבאמת אכפת לך לעזור? נכון ששאלתי מה דעתכם על הצביעה, ואם אתה מרגיש שיש לך משהוא אחר להציע אז תעשה את זה. אבל בבקשה תקרא לפני שאתה מגיב.

ההודעה בה רשמתי את המאוורר שהזמנתי מסבירה מאיזה סיבות הזמנתי אותו : 140ממ , לחץ סטטי ,מראה , והעברת אויר . עשיתי את המחקר שלי וזה מה שבחרתי. אני רוצה לצבוע גם לשם העשיה והמלאכה ,גם שיתאים למראה הכללי אליו אני מכוון , ולעשות משהוא מיוחד.

בכל זאת אני מעריך את ההשתתפות שלך ושל כולם ,

היום קיבלתי בדואר את הPARACORD והכלי חילוץ , ואמשיך לעדכן בהמשך !

פורסם

אחלה מערכת! בדיוק כמו שאני מתכנן לעשות ... קצת הקדמת אותי ... חשבתי אני יהיה הראשון עם המארז P:

קנית בארץ את המאוורר Crosair 140 AF ?

מאיפה אפשר להשיג קיט וסליבינג כאלו?

פורסם

יש לי שאלה לא קשורה.

ראיתי ב ksp 650d עולה יותר מ750d למה? ומה ההבדלים?

פורסם

גם אני הופתעתי מהמחיר ... אולי בגלל הפ'יצרים שיש ל650D כמו הכונן הנשלף שממוקם למעלה בקידמת המארז ...

וגם תמחור אני מאמין ...

פורסם

לא ראיתי את זה אבל ב-750 יש את אפשרות לאכסון ssd בנפרד מ3.5'

פורסם
  • מחבר
אחלה מערכת! בדיוק כמו שאני מתכנן לעשות ... קצת הקדמת אותי ... חשבתי אני יהיה הראשון עם המארז P:

קנית בארץ את המאוורר Crosair 140 AF ?

מאיפה אפשר להשיג קיט וסליבינג כאלו?

את המאוורר מKSP משהוא כמו 80 שקל

וכל השאר מEBAY

יש אתר שמרכז את כל הנושא Lutro0 משהוא , עכשיו גם frozenCPU מוכרים את המוצרים שלו , שהם לא באמת שלו פשוט זו ה"אומנות" שלו והוא מומחה בנושא וגם סוג של מנטור בכל נושא הסליבינג, בקיייצוווורר , ראיתי סרטונים שלו , ראיתי מה צריך והזמנתי איפה שהכי זול. מה שכן הבןאדם פדנט , ולא חייב להכנס לרמות כאלה , את הסליבינג שלי עשיתי עם PARACORD בלי שרינקים , פשוט שרפתי את הקצוות .

בקשר למארז : 650D ו 750D עלו אותו הדבר כשהזמנתי את המחשב והם מאוד דומים , ל 650D ידיות לפתיחה קלה ו ל750D חלון גדול ומראה נקי יותר , ואל תמדוד מארזים לפי המחיר, זה לא כמו חומרה , דווקא פה יותר יקר לא בהכרח אומר יותר טוב.

של כל אחד ותחליט מה מתאים לך .
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש עדכונים בעמוד הראשון =)

פורסם

וואו!

עבודה מצויינת!

נראה מעולה, תתחדש, יש לך חיה.

מה עם טמפרטורות ;) ?

פורסם

אחלה עבודה, נראה מעולה, רק תעשה טובה תעיף את הפלסטיקים הכחולים המגינים על חיבורי ה-SLI של הכרטיס, או שתצבע אותם לשחור.:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
אחלה עבודה, נראה מעולה, רק תעשה טובה תעיף את הפלסטיקים הכחולים המגינים על חיבורי ה-SLI של הכרטיס, או שתצבע אותם לשחור.:xyxthumbs:

אוו כן צודק חחח האמת שזה רעיון טוב אני אצבע אותם.

וואו!

עבודה מצויינת!

נראה מעולה, תתחדש, יש לך חיה.

מה עם טמפרטורות ;) ?

יש לך המלצות על בדיקה ? אשמח לבדוק ולהעלות.

אגב: אני מחפש איזו מדבקה או רעיון כלשהו שישדרג / יחליף את הסמל של קורסייר באמצע, רעיונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים