עבור לתוכן

איך קורא דבר כזה שאני עוקב אחרי אנשים בפייסבוק שלא עשיתי בכלל ''עקוב''?

Featured Replies

פורסם

היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת.

מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט.

הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל.

http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843

כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'..

איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה?

ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.

פורסם

*קורה

הטימטום הזה הזה מפתיע אותך איכשהו? זה בדיוק מראה על רמת האינטליגנציה של רוב הקהל ברשתות החבריות.

אם אתה מספיק מטומטם כדי בכלל ללכת לקישור שמפרסם משהו בסגנון אפילו מבלי "תרמית לייקים" או כל דבר אחר אז האשמה היא בלעדית עליך.

פורסם

אני יכול להבין את הסקרנות של האנשים, חלק מהם זה בכלל ילדים שעוד נמצאים בגיל ההתבגרות משועממים שרק מחפשים תוכן..

הדפים האלה מגיעים בכמה צורות, חלק מהם מחייבים אותך ללחוץ אהבתי כדי לראות את התוכן כזה או אחר

לפעמים אתה מקבל את התוכן ולפעמים לא, זה לא משנה כי זה פשוט מגעיל כמו מערכת ואללה חדשות

שאגב אני באופן אישי עושה להם דווקא, לוחץ לייק רואה את התוכן ואחרי זה זה אני דואג ללחוץ "לא אוהב"

בגלל הדרך הפסולה הזאת שחייבו אותי לעשות לייק, אם אני אוהב את התוכן אני יעשה לכם אחרי זה אהבתי בכיף לא שאתם מחייבים אותי

דפים אחרים שכיביכול אומרים לך כנס תראה איזה מישהיא מפורסמת עושה סקס ושאתה נכנס נפתח לך תמונה שכאילו מראה לך שזה אמיתי

ולחצן PLAY עם הכיתוב "לחץ על נגן כדי לצפות", בלחיצת עליו למעשה אתה לוחץ "אהבתי" למישהוא או משהוא שאתה בכלל לא מכיר

חלק אחר מהם זה אתר שמראה לך פרסומת של MAKO ודלג כדי להמשיך לתוכן, בלחיצה על דלג או על כל מקום בדף אתה עושה לייק ושום דבר אחר חוץ מזה לא קורה.

זה סוג של פריצה מסוג Clickjacking שאני לא מבין איך לא חסמו את זה עד עכשיו

ורק מי שמבין בשפות של בנית אתרים כמו HTML JS וכו' צריך ל"פצח את הקוד המקור" כדי להגיע למקור ולראות למי עשינו עכשיו לייק בחאווה

הנה עוד מידע בנושא: http://www.geektime.co.il/facebook-clickjacking-scams-2/

מצרף תיעוד ותמונות מסך:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים