עבור לתוכן

מארז קטן וחם לו

Featured Replies

פורסם

מוזר, אני הזמנתי 3 מאווררים והמשלוח היה 27 שח... החשבונית לידי.

יש לחברה גם דגם מהיר יותר, אבל בכל מקרה, כמובן ש 800 פחות טוב מ 1200, אבל מה שמשנה זו דחיפת האויר ולא המהירות. בכל מקרה אין לי דרך לדעת את ההבדלים ובקירור הרבה פעמים זה לנסות. אם נדקדק הייתי שם את המהירים מקדימה (כי צריך יותר לחץ סטטי לדחוף דרך מכשול וגם שומעים אותם פחות בגלל מבנה המארז) ואת האיטיים מאחורה שם אין מכשול לאויר.

השורה התחתונה היא שזה עולם אינסופי ואם אתה לא אובססיבי כמוני לגבי רעש, אל תתעסק עם זה יותר מידי כי זה מיותר וההבדלים לא גדולים. תוסיף את המאווררים שאתה צריך וזהו. שלב אחרי זה זה לקנות מאווררים יקרים ואיכותיים (אני אוהב את Noctua) ונגדים או שולט מהירות כדי לדאוג ליחס טמפ' - רעש אידיאלים. שמע לי, אם זה לא בחדר שינה או במקום שקט בו אתה עובד בלילה, עזוב את זה :)

• תגובות 48
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
מוזר, אני הזמנתי 3 מאווררים והמשלוח היה 27 שח... החשבונית לידי.

[TABLE]

[TR]

[TD] Service[/TD]

[TD]Trackable[/TD]

[TD=align: right]Price[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Air Mail (5 - 21 days)[/TD]

[TD=align: center][/TD]

[TD=align: right] £9.16[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]UPS Express Saver (1 - 4 days)[/TD]

[TD=align: center]tracking-tick.png[/TD]

[TD=align: right] £26.93[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]EMS Priority (3 - 5 days)[/TD]

[TD=align: right] £34.03[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]UPS Expedited (3 - 5 days)[/TD]

[TD=align: right] £42.02[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Customer collection[/TD]

[TD=align: center][/TD]

[TD=align: right] £0.00

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

יש לחברה גם דגם מהיר יותר, אבל בכל מקרה, כמובן ש 800 פחות טוב מ 1200, אבל מה שמשנה זו דחיפת האויר ולא המהירות. בכל מקרה אין לי דרך לדעת את ההבדלים ובקירור הרבה פעמים זה לנסות. אם נדקדק הייתי שם את המהירים מקדימה (כי צריך יותר לחץ סטטי לדחוף דרך מכשול וגם שומעים אותם פחות בגלל מבנה המארז) ואת האיטיים מאחורה שם אין מכשול לאויר.

העניין הוא שלקנות אחד לא משתמלם - לא מבחינת מחיר המשלוח וגם לא מבחינת ההמתנה של 3 שבועות בשביל הבדיקה.

השורה התחתונה היא שזה עולם אינסופי ואם אתה לא אובססיבי כמוני לגבי רעש, אל תתעסק עם זה יותר מידי כי זה מיותר וההבדלים לא גדולים. תוסיף את המאווררים שאתה צריך וזהו. שלב אחרי זה זה לקנות מאווררים יקרים ואיכותיים (אני אוהב את Noctua) ונגדים או שולט מהירות כדי לדאוג ליחס טמפ' - רעש אידיאלים. שמע לי, אם זה לא בחדר שינה או במקום שקט בו אתה עובד בלילה, עזוב את זה :)

כן, זה בחדר השינה - שרת קבצים שאמור לפעול 24/7.

שקט = שינה טובה :)

פורסם

זה בדרך כלל מגיע עד שבוע.

אם רועש לך אז שווה להחליף, שום כסף לא שווה שינה טובה, יש לך את הטבלה שלהם, תיעזר בה ותמיד תוכל לקנות ממקום אחר, גם תוכל לחפש ביקורות על מאווררים 120 אם תרצה להעמיק. להרבה מאווררים יש נגדים שמגיעים איתם וקובעים את המהירות בפועל, עוד אפשרות זה להשקיע ב Fan controler או אם הלוח תומך בזה (חדשים בלבד) מאוורר PWM שניתן לשלוט עליו מהלוח.

לגבי המחיר, בדקתי עכשיו גם והמחיר משתנה לפי הכמות, זה השתנה לאחרונה, בעבר היה מחיר אחד לחבילה קטנה.

פורסם
  • מחבר

ברור שהלוח שלי תןמך בpwd, זה שרת :-)

אבל אז המאווררים הופכים יקרים יותר ולאו דווקא שקטים יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים