פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים מחבר המאוורים הקדמיים הם מול הקשיחים, נכון?אם כך דילול הדיסקים יכול בהחלט להועיל.אם כי תצטרך לחשוב איך לקרר את אלה שהעברת לשםכן, זו בעצם כל השאלה שלי.אגב יש כל מיני פתרונות לקירור קשיחים בין ב5.25 ובין במקומות ריקים של3.5אבל היה נשמע שאתה רוצה לחסוך כסף..אני מנסה לחסוך כי כבר הוצאתי מספיק על חלקי המחשב עצמם, אבל זה תלוי כמה "יקר" הפתרונות האלו ואז נעשה את השיקולים המתאימים.
פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים מה שאר המפרט של המערכת ? כמו כן שני מאווררים קידמים צריכים להספיק בהחלט לקרר 5-6 כוננים במיוחד שיש רווח בין הכוננים והם מכלובים מסודרים.אתה משתשמ עם מאווררים הסטוק ? אם כן תשקול החלפה במאווררים חזקים יותר.כמו כן יש לך מאוורר בודד בחלק האחורי של המארז ?
פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים מחבר יש שני מאווררים מקדימה ואחד מאחורה. שלושתם סטוק (מבית fractal).כרגע יש שישה דיסקים בשני כלובים של שלוש.
פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים לא קראתי את כל הדיון אבל יש לי רעיון פשוטתנסה לשים עוד זוג מאווררים על הצד השמאלי של כלוב הקשיחים. שימשכו אוויר מהקשיחים שמאלה.. משהו כמו פוש אנד פוללא יודע אם יש מקום ייעודי לזה, אם אין אז אפשר עם אזיקונים
פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים מחבר אין מקום יעודי שקרוב לדיסקים. רק על גבי הדופן של המארז, בעצם מעל המעבד.
פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים לפני הכל אני מקווה שאתה מגן על הכניסות מאבק עם פילטרים וכו' זה משמעותי גם לקירור עצמו.אני מנסה לחסוך כי כבר הוצאתי מספיק על חלקי המחשב עצמם, אבל זה תלוי כמה "יקר" הפתרונות האלו ואז נעשה את השיקולים המתאימים.יש מגוון קירורים ופתרונות,1.לדיסקים קשיחים בחריצי 3.5 יש או מכסים עם מאווררים או 'קופסאות' עם סוג של מתכת מבודדת או חלק בגודל הארד דיסק נוסף שמכיל מאווררהמחירים מתחילים בפחות מ40 ש"ח לדוגמא 2.לדיסקים קשיחים בחריצי 5.2 יש כמו 'קופסה' שמשולבים בה מאווררים ומכילה בדיוק גודל קשיח רגיל, מוצר זה ייקר בהרבה .ולכן לא נראה לי שזה רלוונטי מבחינתך.בכל זאת אצרף קישור3.יש פתרון מעניין של מאוורר שאיבה אחורי כזה .המחיר לא ייקר אם כי כנראה ייקר בייחס לעוצמה שלו.4.יש פתרון שבעיקרון ממש מתאים לך אלא שלא מצאתי את המוצר בארץ ורק משהו דומה בחו"ל שנכנס במקום פנל 5.25 ושואב את האויר כמו 'טורבינה'. בזמנו חבר שלי ניסה את זה וזה פשוט שיפר לו את הארור משמעותית.עריכה: פתאום חשבתי על האופציה הכי פשוטה: אם יש לך לפחות2 חריצי 5.2 ריקים וצמודיםאו יותר פשוט תעמיד גם שם מאוורר גדול-הגובה של 2 חריצים הוא 12 סנטימטר- עם פילטרים וזהו.השארתי את הכתוב בהתחלה אם אתה מהאנשים שלא אוהבים קומבינות אבל לדעתי זה עדיף מהכל נערך 2013 בדצמבר 411 שנים על-ידי yosi b
פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים ניסית את הפתרון של 2 קידמי ו אחורי ועליון להוצאה או 2 קידמי עליון ותחתון להוצאה ?היה שיפור?
פורסם 2013 בדצמבר 411 שנים אין מקום יעודי שקרוב לדיסקים. רק על גבי הדופן של המארז, בעצם מעל המעבד.איך הגעת לדופן המארז או למעל המעבד ?אני מדבר על להצמיד מאווררים לדופן השמאלי של כלוב הקשיחים. כך שיווצר פול אנד פושאני לא יכול להיות יותר ברור מזה אלא אם אשרטט לך את זהאם יש לך כרטיס מסך גדול ובעיה של מקום, תנסה לשים מאווררי LPלא חייבים מקום ייעודי. כמו שרשמתי, ניתן לחבר עם אזיקונים
פורסם 2013 בדצמבר 611 שנים Scythe סליפסטרים או גליידסטרים אחלה מאווררים סביב 50 שח.. יש בכל מני מהירויות
פורסם 2013 בדצמבר 611 שנים מחבר Scythe סליפסטרים או גליידסטרים אחלה מאווררים סביב 50 שח.. יש בכל מני מהירויותאיך ה-Cougar CF-T12S?
פורסם 2013 בדצמבר 611 שנים מחבר [עדכון]לקחתי עוד מאוורר נוסף ממארז FRACTAL אחר ועכשיו יש:2 מאווררים קדמיים (בצמוד לקלובי הדיסקים) - מכניסים אויר1 מאוורר אחורי/עליון - מוציא אויר.1 מאוורר בתחתית המארז - מוציא אויר.נראה שהתוספת גרמה לשינוי משמעותי כי הטמפרטורה של הדיסקים ירדה מתחת ל-35 גם בזמן עבודה.תודה רבה על ההמלצה.עכשיו אני חייב להחליף לפחות 2 מאווררים מתוך ה-4 בחדשים כי:המאווררים הנוספים שהוספתי למארז, שייכים למארז פעיל אחר (וכדאי שיחזרו לשם בהקדם).המאווררים הם סטוק של המארזים והם מסתובבים ב1200 כל הזמן ועושים די הרבה רעש (יחסית).יש המלצות למאווררים טובים/שקטים/זולים?
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים מאוורר בתחתית המארז שמוציא זה לא בדיוק סירקולציה סטנדרטית, יש לך אחד בגג שמוציא תתקין עוד אחד בחלק האחורי שיוציא ותראה מה הטמפ'.
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים מחבר לא סאנדרטי, אולי, אבל עובד, לא?יש מקום למאוורר עליון, אין בו מאוורר בפועל.בחלק האחורי, אין מקום למאוורר נוסף...
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים עובד ? על פני השטח כן, אבל לא בדקת סידור אחר, כמו כן תבדוק טמפ' של כלל הרכיבים בשביל לראות איך זה השפיע עליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.