עבור לתוכן

האם אפשר להוסיף את הזכרון מהמחשב הישן?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש -

כתובים בתמונה הלוח אם והזכרונות, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוסיף ללוח אם עוד 2 זכרונות מהמחשב הקודם,

הזכרון הקיים הוא Kingston 99U5471-012.A00LF 4GB DDR3-1333 (667 MHz)

אפשרי?

תודה

28bqogg.jpg

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני לא ממש אבנתי אבל אם הזכרונות של המחשב הקודם הם גם DDR3 אז אתה יכול (-:

פורסם

@MrNadel

1. בלוח Z87-G43 יש 4 חריצי הרחבה לזיכרון מסוג DDR3. מכיוון שבמחשב החדש יש כבר 2 מודולי זיכרון מסוג DDR3 ואתה מעוניין להוסיף עוד 2 מודולים מסוג DDR3 הדבר אפשרי מבחינה פיזית.

2. ה"דגם" של הזיכרון שנתת הוא קצת בעייתי - היה עדיף אילו היית נותן את דגם הזיכרון (אמור להתחיל ב-K אם זהו אכן זיכרון של Kingston) ולא את המחרוזת 99U5471-012.A00LF, אבל מתוצאות חיפוש באינטרנט עולה שהזיכרון שנמצא במחשב הישן כנראה עובד במתח של 1.5V. היות והזיכרון G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz CL11 Kit שנמכר ב KSP עובד גם הוא במתח של 1.5V, לא צריכה להיות בעיה מהבחינה הזו.

בעיקרון אתה יכול לנסות להעביר את הזיכרון מהמחשב הישן לחדש, ורוב הסיכויים שהוא יעבוד. אולם ישנם כמה דברים שראוי לציין:

א. תמיד יש סיכוי (אם כי קטן) לבעיית תאימות בין הזיכרונות, כך שלא ניתן להבטיח ב 100% שהזיכרון הישן יעבוד עם הזיכרון החדש.

ב. הזיכרון כולו אמור לעבוד בתדר של הזיכרון האיטי יותר, כלומר בתדר של 1333MHz במקום ב 1600MHz. מעשית, סביר מאד להניח שלא תרגיש בהבדל.

ג. תדאג להתקין את הזיכרון כך שבכל ערוץ זיכרון תהיה אותה כמות זיכרון בכדי שכל הזיכרון יעבוד במצב של ערוץ כפול.

פורסם

אני מת לדעת מה אתה חושב שיש לך לעשות עם יותר מ-16GB זיכרון....

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מת לדעת מה אתה חושב שיש לך לעשות עם יותר מ-16GB זיכרון....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים