פורסם 2013 בדצמבר 311 שנים אני כבר כמה חודשים טוען את הנקסוס שלי ישירות מהיציאת USB של המקלדת מאז שעברתי לווינדוס 8.1 הפלאפון לא נטען לי לא מהמקלדת ולא ישירות מהלוח אםיש מצב שזה בעיה בווינדוס 8.1 או שה7970 החדש שותה יותר מדי מתח אז אין מספיק מתח להטעין את הפלאפון
פורסם 2013 בדצמבר 311 שנים יכול להיות שהמחשב פשוט נכנס למצב שינה ומכבה את יציאות הUSB? או שאתה לא רואה טעינה גם כשהמחשב פעיל?
פורסם 2013 בדצמבר 311 שנים מחבר גם כשאני יושב על המחשב הוא לא מטעין לי את הפלאפוןכשאני מחבר אותו הוא מקפיץ לי מטעין אחרי כמה שניות הוא מפסיק והפלאפון עדיין מחובר למחשב אבל הוא לא מקבל חשמלמצב שינה מבוטל
פורסם 2013 בדצמבר 311 שנים במנהל ההתקנים נסה לבטל אפשרות חסכון בחשמל. זה יהיה בכל HUB של USB.לעיתים יש גם הגדרה בביוס שנועדה לטעינה מה USB . תיבדוק אצלך.
פורסם 2013 בדצמבר 311 שנים מחבר בBIOS אין לי הגדרה של טעינה מהירהבמנהל ההתקנים לא מצאתי גם אופציה כזאת ודאגתי לחבר אותו לUSB האחוריים שגיגהבייט אומרים שהם מספקים פי שלוש הספק
פורסם 2013 בדצמבר 311 שנים מחבר תודה לא מצאתי את זה מקודם..ועדיין אחרי ביטול המצב חיסכון בכולם אני עדיין לא מצליח להטעין :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.