עבור לתוכן

המחשב נייד לא מזהה לי חיבור מסויים ל-Wifi

Featured Replies

פורסם

יש באיזור שלי חיבור מסויים לWifi שדרך האיפון אני מצליח לזהות ולהתחבר אליו , מה שלא קורה במחשב נייד. צריך לציין שהמחשב מזהה הרבה חיבורים אחרים אבל ספציפית את מה שאני צריך הוא לא מזהה.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ?

פורסם
  • מחבר

אין למישהו רעיון ? מה שמוזר שעוד חבר עם איפון 5 כמו שלי גם קולט את הרשת הזאת, ואנשים עם מכשיר אחר לא קולטים

פורסם

האם רשת ה-wifi הרלוונטית נמצאת על ערוץ 12 או 13?

אתה יכול לבדוק את זה בראוטר/AP שיוצר את הרשת, או בעזרת כל מיני אפליקציות Wifi Analyzer למיניהן באייפון/אנדרואיד.

אם הרשת באמת נמצאת על אחד הערוצים האלה, סביר להניח שכרטיס ה-wifi במחשב הנייד שלך מקונפג על אזור ארה"ב, שם שימוש בערוצים האלה הוא לא חוקי ולכן חסום. בישראל ואירופה השימוש בערוצים האלה חוקי לחלוטין.

בד"כ אפשר לשנות את הגדרת האזור במאפיינים של כרטיס הרשת ב-Device Manager. אם אתה לא רואה שם אופציה כזו, יכול להיות שתצטרך להחליף את הדרייבר לגרסה האירופאית שלו.

לחילופין, אם יש לך אפשרות לקנפג את הראוטר/AP, אתה יכול להחליף שם לאחד הערוצים הנמוכים (1 עד 11).

פורסם
  • מחבר

4apetuqa.jpg

לפי מה שאני רואה פה הוא על ערוץ 44 ככה שכנראה לא זאת הבעיה...

פורסם

לפי השם, זו רשת 5GHz (ולכן מספר הערוץ הגבוה). רוב כרטיסי הרשת שמגיעים עם מחשבים ניידים לא תומכים בתדרים האלה.

תבדוק בנתונים של כרטיס הרשת שלך.

פורסם
  • מחבר

אבדוק את זה שאני יהיה ליד המחשב.

במידה והוא לא תומך באמת בתדר הזה , יש מה לעשות כדי כן להתחבר לרשת הזאת ?

פורסם

אתה יכול לקנות כרטיס רשת USB חיצוני שתומך ב-5GHz.

פורסם
  • מחבר

אוקי נראה לי זה מה שאני יעשה.

בכל מקרה אין אופציה לשדר דרך האיפון את הרשת האלחוטית הזאת ? בדומה לhotspot דרך הרשת הסלולרית...

פורסם
  • מחבר

מצאתי משהו כזה , אפליקציה בשם pdanet.

רק שצריך לחבר את האיפון למחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים