עבור לתוכן

ראוטר \ tethering באוטו?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מוצר שאני לא יודע אם קיים, אשמח אם מישהו יפנה אותי אם הוא מכיר, או לפחות למשהו דומה שישיג את אותו הפיתרון.

בגדול מה שהייתי רוצה, זה מין פלאג כזה שמתחבר למצת של האוטו, או אפילו בUSB, ומשמש מודם 3G, עם tethering לWIFI, כך שמה שמתקבל הוא איזשהו הוטספוט באוטו

מישהו מכיר, יודע?

פורסם

יש מודם ראוטר סלולרי מקצועי, רק במקום השנאי אתה מכין חיבור למצת והכל עובד אבל המחיר כ 1500 +מעמ.

יש גם פתרונות MIFI שהם פחות מקצועיים אבל יעשו את העבודה ברכב פרטי שיש בו מעט משתמשים (ה MIFI תומך לרוב בעד חמישה משתמשים)

פורסם
  • מחבר

משהו מומלץ וזול בקטגוריית הMIFI?

עד 5 משתמשים זה אחלה, רק חשוב שיתמוך כמו שצריך במפעילות בארץ...

פורסם

מה רע ב... *טם טם טם*... הטלפון הסלולרי שלך?

אתה יכול לחבר אותו עם מטען למצת של הרכב ולפתוח בו wifi hotspot.

אם אתה רוצה שזה יהיה נפרד מהטלפון שלך (למשל בשביל להשתמש בסים אחר), אתה יכול פשוט להשתמש ב...טלפון סלולרי אחר. אפשר למצוא היום בגרושים טלפון בסיסי (אפילו לא סמארטפון) דור 3 עם תמיכה ב-wifi tethering וזה יעשה בדיוק מה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר
מה רע ב... *טם טם טם*... הטלפון הסלולרי שלך?

אתה יכול לחבר אותו עם מטען למצת של הרכב ולפתוח בו wifi hotspot.

אם אתה רוצה שזה יהיה נפרד מהטלפון שלך (למשל בשביל להשתמש בסים אחר), אתה יכול פשוט להשתמש ב...טלפון סלולרי אחר. אפשר למצוא היום בגרושים טלפון בסיסי (אפילו לא סמארטפון) דור 3 עם תמיכה ב-wifi tethering וזה יעשה בדיוק מה שאתה צריך.

הי! תודה על הטון המתנשא! זה בדיוק העזרה שחיפשתי.

בסופו של יום, זה לא מיועד לי. האדם שזה מיועד לו לא מחזיק טלפון עם אינטרנט. ולקנות טלפון בשביל להפעיל בו WIFI זה קצת פיצ'ר אוברקיל, וסביר להניח סתם יסבך אותו עם כל מיני דברים אחרים שהוא לא יודע מה לעשות איתם (מסך, תפריטים, שיחות, עניינים).

תודה! זה נראה באמת כמו מה שחיפשתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים