עבור לתוכן

שמירת סרטון פלאש מקישור ספציפי

Featured Replies

פורסם

גם אני חיפשתי איך להוריד קבצי וידאו מסויימים שתוכניות כמו DownloadHelper אמורים לאתר ומצאתי שתי תוכנות:

1. StreamTransport

2. Replay Media Catcher

בשבילי תוכנה ראשונה עשתה את עבודה דווקה אבל אתה גם יכול לנסות שנייה אם רוצה. בנוסף אפשר להקליט וידאו כזה על המסך באמצעות תוכנות להקלטת מסך ותוכל ללמוד יותר על זה כאן.

עדכון:

נסיתי להוריד וידאו שהזכרת בפתיחת הדיון עם תוכנה ראשונה אבל הורדה מפסיקה לפני שהיא מגיעה עד 400 מגהבייט. כפתור המשך הורדה לא עושה כלום. ניתקתי חיבור אינטרנט שלי ל-5 שניות ואז חיברתי חזרה ותוכנה המשיכה להוריד עד שזה הגיעה ל-700 מגהבייט ומשהו ובגלל ששכחתי לנתק חיבור זה נעצר ולא היה ניתן להמשיך בכלל. יצא לי יותר מחצי סרטון ואחרי חצי סרטון הפסיק להציג.

לדעתי מדובר ב-timeout של הורדה למטרה להגן בפני עומס יתר על רוחב פס של שרת ממנו שודר סרטון וכרגע יש רק אפשרות להמשיך הורדה ע''י ניתוק וחיבור של אינטרנט. בהתחשב בסרטון ששוקל בערך 2GB שממנו הצלחתי להוריד רק 400 מגהבייט ללא ניתוק אפשר לומר שמכל סטרון ניתן להוריד כ-20% ממשקלו מלא ללא הפסקה בהורדה ואז צריכים לנתק ולחבר אינטרנט חזרה כדי להמשיך.

נערך על-ידי Boris_yo

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!! התוכנה הראשונה שהצעת עשתה את העבודה מושלם.

אצלי זה הוריד את כל ה 748MB ללא הפסקה.

עד כמה שאני יודע... כי בתכלס התחלתי הלכתי וחזרתי והיה מושלם.

נערך על-ידי intermaster
הוספה

פורסם

748 מגהבייט אתה אומר? זה מוזר כי בהתחלה תוכנה העריכה לי שקובץ אמור להשקל משהו כמו 1.8-1.9 ג'יגהבייט. תבדוק את שלמות של סרטון היטב ע''י נגינה מ-3/4 של סרטון ואז לפני סוף הסרטון.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק כשאוכל, אבל אני זוכר שאצלי הוא העריך את הסירטון מראש על 740-760MB זה כל הזמן קפץ בין לבין.

פורסם
  • מחבר

חיובי.

748MB וכל הסירטון נמצא.

שעה ו 59 דקות. וגם האיכות יצאה לא רעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים