עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר-AM​​D Catalyst (שוחרר AMD Catalyst™ 15.3 beta)

Featured Replies

פורסם

ניראה כמו שיפורים ל R9 270 ו R9 290 ושיפורים ל CF, פה ושם יש גם שיפורים כלליים (לרוב אפילו לא כתבו אחוזים)

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst14-9WINReleaseNotes.aspx

כמו כן סידרו כמה באגים בדרייבר עצמו אבל נראה כאילו יש שם רשימה דיי ארוכה של (10) באגים ידועים שעוד לא סודרו.

• תגובות 303
  • צפיות 202.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נחמד.

יש לי R9 290

נראה מה יקרה בפועל :)

עדכון: כשההתקנה התחילה קיבלתי BSOD חח.

אז עשיתי הסרה מוחלטת לדרייבר עם DDU והורדתי את הדרייבר מהתחלה.

ביינתיים עובד פיקס :)

פורסם

ב3DMark זה לא העלה בשום 5% את הניקוד , עדיין ניקוד של 8859 בFIRE .

פורסם

בכל הדרייברים האחרונים שלהם אי אפשר לעדכן, זה משאיר קובץ אחד פגום ואז יש מסכים כחולים...

פורסם

יש לי מסכים כחולים מאז הדרייבר האחרון, לא משנה כמה פעמים הסרתי אותו והתקנתי מחדש.

פורסם

אם זה atikmdag.sys אז יש רק 2 פתרונות ידועים. אחד זה להחליף אותו בצורה ידנית/לנקות את המחשב מכל מה שקשור ל AMD (כולל תיקיות התקנה) ולהתקין מחדש, השני זה לבטל האצת חומרה ב FLASH (וזה יחזור לעבוד לבד במקרה שיהיה עדכון לפלאש). זה באג שקיים עוד מ 2012...נראה כאילו AMD בונים על זה שפלאש יעלם מהעולם ולא יהיה צורך לסדר את הדרייבר.

פורסם

כדאי לעדכן את הדרייבר? יש לי 14.4.

לא יהיו מסכים כחולים? אין שיפורים במשחקים?

פורסם
השני זה לבטל האצת חומרה ב FLASH (וזה יחזור לעבוד לבד במקרה שיהיה עדכון לפלאש).

:s07: ביטלתי את האצת החומרה לפלאש והמסכים הכחולים באמת הפסיקו לזמן מה ואז חזרו. לא ידעתי שזה מתאפשר אוטומטית אחרי עדכון. אנסה לבטל את ההאצה ונראה אם יסתדר.

פורסם
ב3DMark זה לא העלה בשום 5% את הניקוד , עדיין ניקוד של 8859 בFIRE .

אצלי הניקוד עלה ב300 נקודות פחות או יותר.

אבל האמת זה ממש לא מעניין אותי כל כך, יותר מעניין לראות מה קורה בפועל במשחקים.

חשוב לי יותר שלא יהיו נפילות מדי פעם במשחקים כבדים כמו crysis3 וBF4...אומנם זה קורה לעיתים רחוקות ולא שווה התייחסות יתרה, אבל בכל זאת.

פורסם
  • מחבר

*אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום.

פורסם

וואו, כמה מסכים כחולים חטפתי...

פורסם
  • מחבר

דרסת דרייבר עם דרייבר?

פורסם

לא, הורדתי עם DDU. בסוף התקנתי את הדרייבר נקי במצב בטוח וזה עבד. לאחר מכן התקנתי את הקטליסט וכל השאר. איך לא התגעגעתי ל דרייברים של ATi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים