פורסם 2002 במרץ 2623 שנים איזה צורב עדיף:a-open 32x12x48lg 32x10x40שתייהם בערך אותו המחיראבל מה יותר טוב (ביצועים ושקט) ???
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר לא ציינתי שה L.G מגיע עם ESEY CD CREATOR 5וה-A-OPEN מגיע עם ה-NEROובהרבה מבחנים שראיתי ה-ESEY CD CREATOR 5 עקף בהרבה את ה-NEROוגם שהוא יודע לזהות תקיות וקבצים העברית מה שה-NERO לא יודע לעשות
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים לא ציינתי שה L.G מגיע עם ESEY CD CREATOR 5וה-A-OPEN מגיע עם ה-NEROובהרבה מבחנים שראיתי ה-ESEY CD CREATOR 5 עקף בהרבה את ה-NEROוגם שהוא יודע לזהות תקיות וקבצים העברית מה שה-NERO לא יודע לעשותשטות גמורה.
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר רגע ה-NERO יודע לזהות תקיות בעיברית???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים כן רק צריך לשנות משהו בהגדרות תחפש בפורום תוכנות היה אתמול איזה משהו בקשר לזה.
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים אני ההיתי בוחר ב LGhttp://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=145004
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים הייתי הולך על ה LG בגלל האמינות שלהםאפילו באתר החומרה של TOM כתבו שהוא צורב טוב מאודושהמכניזם שלו הוא ממש טוב
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים זה שיש לו בעייה עם פונטים של עברית זה לא אומר שהוא לא מזהה עברית....הוא בטח מזהה, ואם תשנה את הפונטים תוכל לראות גם עברית,ועל איזה מבחנים אתה מדבר ?! NERO שם את ECDC בכיס הקטן שלו.. פשוט כולם אוהבים את ה - ECDC כי היא התוכנה הכי נוחה והכי קלה לשימוש והיא לא מצריכה יותר מדי אפשרויות בחירה כמו שיש ב - NERO.
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים דרך אגב אם אתה רוצה לבחור בין LG ל - AOPEN, תבדוק ב CDRINFO על הביקורות שנראה לי שיש שם ותראה מה רשום ב - Conclusionבכל מקרה למה שלא תבחר לדוגמה LITEON ?!
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים יש לך LITEON?למישהו יש?אני יודע שLG אמיניםכי יש לחבר שלי אותו כבר המוווון זמן והוא פועל פרפקט!למרות שלך תדע בדגמים החדשיםאני יודע שAopen מעולים בסידירומיםאבל לא יודע בצורבים....
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים התשובה שלי היא פשוטה: אף אחד מהם.אתה רוצה משהו בתחום התקציב הזה, לך על LITE ON.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.