פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ?או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?
פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים ואיך בדיוק תרוקן את השמן?תתלה את הדג לייבוש כל היום?תשתוף אותו במים?דג בשמן הוא שמן ושומני.דג במים פחות טעים ויותר בריא.
פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים ברור שאי אפשר - זוהי הנקודה שלו.הנתונים שמפורסמים הם פלוס מינוס נכונים אני מעריך. לגבי טונה, אתה יכול להשוות עם מותגים מתחרים. ההבדל לא צריך להיות גדול מאחוזים בודדים. יצרנית שתתפס משקרת בדברים האלה תפתח לעצמה פתח עצבני ביותר לתביעות יצוגיות.
פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים הם לא צריכות לשקר כדי שהנתון יהיה מטעה. מה זאת אומרת דג מסונן? ללא השמן? לך תסיר את כל השמן ממנו....
פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים אז תבדוק בטבלת תזונה כמה קלוריות יש ב 2 גרם שמן ותוסיף. אין לכם עם מה להתעסק בחיים תגידו לי?
פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים מחבר ממתי 190 קלוריות זה מעט? מוצרים רווים בשמן מגיעים ל 400 קלוריות ומעלה . 190 זה די אופטימי לטונה שהתערבבה כולה בשמן . Ido.G זאת באמת הנקודה . מה שנראה לי הם התכוונו בטבלת קלוריות הזאת לטונה טרם שרייתה בשמן . אז אני מבין מדבריך שבסך הכל אפשר לסמוך על הטבלאות . אני מקווה שאתה צודק . אולי זה רעיון לתוכנית כולבוטק
פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים אולי... אבל באמת חשוב להדגיש פה שיש הבדל, כפי שארט טוען, בין שקר לבין "חוסר תוקף" שנובע מכך שהמציאות היא לא מבחן במעבדה. אני לא יודע לגבי ה"חוסר תוקף" הזה, אולי יש. שקר אני לא חושב. אוקי... מצאתי את הפתרון לתעלומה. אז כן - הזמן בהחלט כנראה נספג ומגביר את הערך הקלורי של הטונה. איך בדקתי? בפשטות - השוותי לטונה במים. http://nutritiondata.self.com/facts/finfish-and-shellfish-products/4146/2 http://nutritiondata.self.com/facts/finfish-and-shellfish-products/4145/2 בטונה במים יש כ 116 קלוריות ל 100 גרם, לעומת כ 198 בטונה בשמן. שניהם למנה מסוננת. בטונה במים יש 1% שומן (נשמע מעט...) ל 100 גרם, לעומת 13% שומן ל 100 גרם בטונה בשמן. בטונה בשמן יש 8% שומן רווי. בעוד שבהחלט צריך שומן רווי כחלק חיוני מהתזונה, אני לא יודע אם השומן הרווי שם הוא שומן טוב. כנראה שלא... אולי כדאי שתעבור לטונה במים. נערך 2013 בדצמבר 112 שנים על-ידי Ido.G
פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים כשאכלתי טונה באופן קבוע הורדתי את הטונה בשמן מהתפריט לגמרי.נכון שטונה במים פחות טעים אבל אני לא אכלתי את הטונה בשביל הטעם, אכלתי בשביל לקבל את מה שאני צריך.לא סתם מוכרים טונה משומרת במים, לא ממש בריא כל השמן הזה, וודאי לא כחלק נפוץ בתפריט היומי.
פורסם 2013 בדצמבר 112 שנים אז אתם אוכלים בשביל לחיות או חיים בשביל לאכול?חיים בשביל לחיות.אוכלים בשביל לאכול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.