עבור לתוכן

מה קורה עם המפרטים באתר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם מה שלומכם?

אני רוצה לקנות מחשב בסביביות ה 2200 שקל.

אני רואה שבפורום פה אתם כותבים על מעבדים שונים לגמרי מהמפרטים שכתובים באתר

איך זה יכל להיות, האם המפרטים שלהם עד כדי כך לא מעודכנים?

אתם מדברים על מעבדים "I3 , I5, ו I7 " והם מדברים על מעבדים אחרים לגמרי ,מישהו יכל

להגיד לי מה קורה פה?

פורסם

מאגר המפרטים המומלצים כולל חומרה נפוצה (כלומר שיש אותו ברוב החנויות), ללא דגשים מיוחדים או העדפות פרט לקטגוריה שבהם הם נמצאים.

בפורום המפרטים הם מעט שונים, כי בפועל יש חנויות זולות יותר ו/או עם חומרה משתלמת יותר, וכמובן הבניה היא לפי דרישות פותח הדיון (כמו רמת שקט, תמיכות, אוברקלוק וכדומה). לא ניתן לשים במאגר המפרטים המומלצים חומרה שיש רק בחנויות בודדות לצערי, וגם כי זה משתנה באופן דינאמי יותר בהתאם למבצעים ובאנדלים.

לכן גם רשום זאת במאגר - אם אתה רוצה מפרט מדוייק יותר וככל הנראה גם זול יותר, כנס לפורום. אם אתה מתעצל ורוצה לקבל אינדיקסציה כללית איך מפרט יראה בקטגוריה והתקציב שבחרת - כנס למאגר.

פורסם
  • מחבר

כן נכון, אבל עדיין ההבדלים הם גדולים מאד.

במפרטים הם מדברים ברמת מחירים האלו על מעבדים מסוג G620 וכולי ,וואחר כך על מעבד g3220 .

שבחנויות אגב נאמר לי שאלו מעבדים ישנים .

ואתם כבר מדברים על מעבדים מסידרה שלישית כבר, באותו רמת מחיר.

האם המעבד G3220 הוא מספיק חזק או שאני אלך על הI30 .

תודה .

פורסם

במאגר יש לרוב מעבדי G2020/G2030. העדכון האחרון היה לפני כחודשיים ובניתיים הגיעו מעבד G3xxx ולוחות H81. למען הסר ספק, הפרשי הביצועים בין המעבדים הללו משלושת הדורות האחרונים קטנים. אנו עובדים כעת על מערכת חדשה, וזו אחת הסיבות שהחודש המפרטים לא עברו עדכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים