עבור לתוכן

איזו חברה עדיפה?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות R9 270X בימים הקרובים וראיתי שבTMS יש גרסה של Sapphire עם BF4 ב969 ש"ח:

http://www.tms.co.il/product/13077

וחוצמזה יש אותה גרסה בלי הBF4 ב1000 ש"ח:

http://www.tms.co.il/product/12968

איפה ההגיון?

בנוסף, הבנתי שכרטיסי המסך של MSI עדיפים על אלה של SAPPHIRE אז מה עדיף גרסה של MSI בלי BF4 מKSP:

http://ksp.co.il/?uin=20772

או הגרסה של Sapphire עם BF4 שהזכרתי למעלה? (או שבכלל עדיף את הגרסה של Sapphire בלי BF4)

לא מצאתי באף מקום גרסה של MSI עם BF4, אשמח אם מישהו שמצא יודיע לי.

תודה

נ.ב. אל תטרחו להציע לי את ה7970 מהקנייה הקבוצתית, גם ב1000 ש"ח אני חורג בהרבה מהתקציב שלי

נערך על-ידי Daniel_Mil

פורסם

האמת שלא הייתי טורח עם אף אחת מהם, נמאס לי שכולם הולכים רק על NVIDIA או ATI כשיש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות אבל פשוט חדשות ובגלל זה לא מוכרות.

הייתי בכלל מציע לך לקנות את הסדרה החדשה של SERUMOZOID, הSERUMOZOID LR200 כרטיס מסך מעולה (שהוא בעצם 4 כרטיסי מסך מחוברים ביחד) כאשר לכל אחד יש 3GB אז בסופו של דבר זה כמו 12GB, הכרטיס שקט, בא עם קירור של חנקן נוזלי זנותרמי (בשיא המאמץ שלו הוא נשאר על 10 מעלות צלסיוס) מה גם שהדרייבר שלהם מושלם ואין בו פגמים בכלל. הכרטיס הזה מריץ את

BATTLEFIELD 4 על 1440P ב87 פריימים לשניה בזמן שאתה גם מקליט עם FRAPS ויש לו גם את טכנולוגית הVIRTUASCREEN

שמזריק הדמייה של מסך מחשב 30' כהולוגרמה בחדר (אם אתה רוצה שני מסכים למשל). הדרייברים שלו מתעדכנים כל שבוע ומנצלים

את הכרטיס עד המקסימום יכולת ובמחיר זעום של 750 שקל לא תקח?

פורסם
:s0927:
פורסם

נשמע טוב מכדי להיות אמיתי DURA, רוב החנויות מוכרות את זה באזור ה900. מה גם שלדעתי הסדרה LR150-SE-- שנמדדת במחירים נוחים יותר-- מסוגלת להגיע לביצועים זהים. למה שתציע לו את המפלצת המוגזמת הזו?

פורסם
נשמע טוב מכדי להיות אמיתי DURA, רוב החנויות מוכרות את זה באזור ה900. מה גם שלדעתי הסדרה LR150-SE-- שנמדדת במחירים נוחים יותר-- מסוגלת להגיע לביצועים זהים. למה שתציע לו את המפלצת המוגזמת הזו?

אני בטוח שהבחור מחפש כרטיס שיחזיק לו לפחות ל5 שנים הקרובות והגרסה של הSE למרות שיש לה כמעט אותה חומרה, באה בלי קירור זנותרמי והכרטיס יעבוד לו על 30 מעלות וירקב עם הזמן.

פורסם

יש משהו בדבריך DURA, אך אסתייג ואחזור על דברי : בשביל זה להפליץ עוד 200 ש"ח? אפשר להתקין קירור של Bonfire (שידועים בתאימות המעולה שלהם לכטיסי המסך כדוגמא לעיל), למשל ה Bonfire - Immolator 780 Xtreme, דוגמא מעולה לקירור שקט, קר כקרח, ויעיל במיוחד.

פורסם
יש משהו בדבריך DURA, אך אסתייג ואחזור על דברי : בשביל זה להפליץ עוד 200 ש"ח? אפשר להתקין קירור של Bonfire (שידועים בתאימות המעולה שלהם לכטיסי המסך כדוגמא לעיל), למשל ה Bonfire - Immolator 780 Xtreme, דוגמא מעולה לקירור שקט, קר כקרח, ויעיל במיוחד.

נקודה טובה, הקירור הזה גם יחסית זול , נשאיר את זה להחלטת פותח הנושא.

פורסם

אבל למה ככה ?

לא יפה :s0403:

פורסם
האמת שלא הייתי טורח עם אף אחת מהם, נמאס לי שכולם הולכים רק על NVIDIA או ATI כשיש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות אבל פשוט חדשות ובגלל זה לא מוכרות.

הייתי בכלל מציע לך לקנות את הסדרה החדשה של SERUMOZOID, הSERUMOZOID LR200 כרטיס מסך מעולה (שהוא בעצם 4 כרטיסי מסך מחוברים ביחד) כאשר לכל אחד יש 3GB אז בסופו של דבר זה כמו 12GB, הכרטיס שקט, בא עם קירור של חנקן נוזלי זנותרמי (בשיא המאמץ שלו הוא נשאר על 10 מעלות צלסיוס) מה גם שהדרייבר שלהם מושלם ואין בו פגמים בכלל. הכרטיס הזה מריץ את

BATTLEFIELD 4 על 1440P ב87 פריימים לשניה בזמן שאתה גם מקליט עם FRAPS ויש לו גם את טכנולוגית הVIRTUASCREEN

שמזריק הדמייה של מסך מחשב 30' כהולוגרמה בחדר (אם אתה רוצה שני מסכים למשל). הדרייברים שלו מתעדכנים כל שבוע ומנצלים

את הכרטיס עד המקסימום יכולת ובמחיר זעום של 750 שקל לא תקח?

אני מבין שנרשמת בשביל לרשום שטויות. תראה...

עוד הודעה אחת כזאת, אתה וכל משתמש שאיי פעם תיצור באתר יעלם בדקות. קפיש? קפיש.

Wright, תקף גם לגביך

נערך על-ידי djelectric

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים