עבור לתוכן

האטה, אולי בעקבות הפסקת חשמל

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אופס......

פורסם
  • מחבר

אה, ושכחתי לציין, הBIOS לא מזהה.

פורסם

תבדוק חיבור שונה תבדוק כבל אחר כל דבר שקשור בנוגע לאיטיות הבנתי שהגעתם למסקנה שהארדיסק הוא שעשה את האיטיות, כן?

פורסם
  • מחבר

אחרי שעתיים של משחק עם לוח האם שכלל הוצאה והחזרה מרובה של הכרטיס הגרפי, הרבה כאב גב, והרבה אבק, הצלחתי לגלות שכנראה כבל ה-SATA לא עובד. ניתקתי את ה-SSD ושני הכוננים הקשיחים עובדים. עכשיו אני צריך להשיג כבל חדש ולראות אם כשאני מחבר את שלושת הכוננים הכל עובד. ובנתיים לפרמט את הכונן... אני צריך ללמוד מה ההבדל בין MBR וGPT.

פורסם

למה לפרמט?

פורסם
  • מחבר

כונן חדש, צריך לפרמט אותו למשהו.

פורסם
  • מחבר

ה-SSD נותק בגלל שרק כבל אחד עובד. לפחות אני מקווה מאוד מאוד שזאת הבעיה, ניסיתי לנתק הכל ולחבר רק את הכונן החדש עם אותו כבל מדובר והביוס לא זהה וכשהשתמשתי בכל שעד כה חיבר את ה-SSD הכל עבד פיקס. תודה על המדריך, אני בטוח שהוא יעזור כשאני יעביר את המערכת ל-SSD, אבל בנתיים אני הולך לגבות את הכל לכונן המכאני החדש (או לפחות את המחיצה של הקבצים) לפני זה. ובשביל זה אני צריך לפרמט אותו. ובשביל זה אני צריך להבין מה הדרך המתאימה לפרמט אותו, ובשביל זה אני צריך לקרוא מה אנשים אומרים, שזה בדיוק מה שאני מנסה לעשות עכשיו. נראה שהדעות חלוקות, אייאייאיי.

פורסם

על תעשי מזה פרוייקט.. תלך לdisk management.. כפתור יחיני על המחיצה-ההרדיסק פרמוט ל NFL.. וזהו.. משם רק העתק והדבק לכונן החדש שנוצר

Posted using talptalk by LG2

פורסם
  • מחבר

התקון/שדרוג הזה הפך לפרוייקט כבר מזמן :). מזה זה NFL? אני יכול לבחור רק NTFS ו- exFat.

פורסם

רציתי לכתובntfs אבל הטלפון שינה לי

פורסם
  • מחבר

אוקי! אחרי הרבה מאמץ הצלחתי להעביר את מחיצת הקבצים לכונן הקשיח החדש, ואת מחיצת ווינדוס לSSD! נראה שהמחשב כבר לא מקרטע! תודה על העזרה, חברים. אני מאוד מקווה שזה סוף הסיפור.

פורסם
  • מחבר

:'( נראה שהגליץ' הזה ממשיך http://imgur.com/lwwRdq1 זה אומר שיש בעיה בכרטיס המסך אחרי הכל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים