עבור לתוכן

החיבור SATA (לא החשמל) על הHDD שלי נשבר

Featured Replies

פורסם

היי,

טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו.

הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו.

כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום.

דוגמה למה שקרה לי:

photo-7.jpg

רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות).

והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?

פורסם

לשבר אין אחריות.

אפשרויות לתיקון.

רכישת FCB ברשת והחלפת הכרטיס האלקטרוני או הלחמת כבל SATA קבוע לדיסק.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצאתי מה זה fcb, חוץ מברצלונה.

מה זה ומה העלות?

פורסם

הוא כנראה רצה לכתוב PCB , (החלק הירוק עם כל הבקרים והחיבורים) , אם אתה יכול למצוא PCB של דגם זהה אז בעקרון אפשר להחליף רק את הPCB והדיסק קשיח יחזור לחיים.

פורסם
  • מחבר

יש לי דיסק קשיח מאותו סוג, אבל סדרה ישנה. האם יהיה אפשרי פשוט לפרק את הלוח? ואם כן, אפשר לעשות את זה לבד, או חייב תנאי מעבדה?

פורסם

אתה לא חייב תנאי מעבדה,אתה מפרק חלק חיצוני ,אבל עד כמה שאני יודע אתה כן חייב שהPCB החליפי יהיה מכוננן מאותו הדגם .

פורסם

חייב להיות אותו דגם בדיוק+אותה סדרה וגם אז לא תמיד עובד. (ולא מומלץ מסיבה נוספת : נתוני SMART של הדיסק שמורים במעגל ולא בתוך הדיסק, אם אתה מעביר מעגל מדיסק אחר, הוא יכול לחשוב שיש בדיסק bad blocks כשהדיסק תקין, או לחשובב שהדיסק תקין כשבדיסק יש bad blocks וצריך להוציא מהם את המידע)

אם קצת הלחמה ניתן להחליף את החיבור SATA או להלחים עליו מתאם וכדומה. למשל, אתה יכול לנסות לקנות את המתאם הזה, לשבור אותו קצת, ולהלחים בין הפינים שלו והחתיכות שנשארו מהפינים שעל הדיסק - מחייב עבודה מדוייקת אבל אפשרי

http://www.ebay.com/itm/SATA-22Pin-7-15-Pin-Male-Plug-to-SATA-22Pin-7-15P-Female-Jack-Convertor-Adapter-/370764096263?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item5653432307

פורסם

^ תודה על התיקון באמת התכוונתי ל- PCB

לפותח ההודעה - חייב להיות אותו דגם לוח של PCB

תעלה צילום מלא של הלוח ואכוון אותך למספר המתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים