עבור לתוכן

כמה זמן מעבד יחזיק ללא קירור?

Featured Replies

פורסם

לא הייתי בבית הרבה זמן, ולפני כמה ימים חזרתי והתחלתי לחרוש על משחקי רשת.. לא הרגשתי ששום דבר יוצא דופן, כל המשחקים רצים חלק בלי בעיות, שמתי לב שהמחשב קצת שקט אבל לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, פשוט חשבתי ששחכתי כבר כמה המחשב שלי שקט.

בקיצור אתמול קניתי bf4 ושיחקתי כמה משחקים... סתם במקריות מוחלטת החלטתי לבדוק את הטמפ׳ של המעבד, ומה גיליתי? המעבד בidle מגיע ל75 מעלות ( חשבתי שהווינדוס אולי מזייף אז בדקתי בביוס ) ובזמן משחק ל97 מעלות צלזיוס!!

אלוהים יודע כמה זמן הוא פעל בטמפרטורות האלה

פתחתי את המחשב והמאוורר שעל הגוף קירור לא פועל.. הצלעות קירור רותחות.. ישר כיביתי את המחשב

כרגע המחשב כבוי ואני לא אגע בו עד שאשיג מאוורר חדש

יש לי שאלה, האם יכול להיות שהמעבד ניזוק? המחשב פעל במאמץ כמה ימים טובים ללא הפסקה בטמפרטורות מעל 90 ולא ידעתי על זה בכלל.. אני יודע שהtj max הוא 105 מעלות אבל 97 מעלות למשך כמה שעות משחק זה קצת מסוכן לא?

והאם יש דרך להבא לגרום למחשב להודיע לי שהמעבד מגיע לטמפרטורות כאלה? יש לי overheating protection בביוס או משהו כזה לכן חשבתי שאני בטוח, אבל מסתבר שלא...

אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות אני אודה לו מאוד!

תודה ושבוע טוב.

פורסם

המעבד לא ניזוק.

תחליף מאוורר בהקדם האפשרי ותמשיך להנות מהמחשב שלך. אתה יכול להמשיך להשתמש במחשב בינתיים, מומלץ לא להפעיל משחקים או פעולות כבדות.

פורסם

אין לך מה לדאוג, המעבד היה מכבה את עצמו באזור ה105 מעלות, כמו כן ובשביל זה תמיד טוב להגיד טמפ' התראה/כיבוי בביוס.

פורסם

נזק למעבד לא אמור לקרות, נזק ללוח אפשרי (הטמפ' אליהן המעבד מגיע יותר ממספיקות כדיי להרוס את הלוח מתחת לסוקט או לפגוע ברכיבים שצמודים לסוקט)

תבדוק למה המאוורר ל עובד, יכול להיות שהוא לא היה מחובר נכון או שמשהוא תקע אותו ולא שהוא לא תקין

פורסם
אין לך מה לדאוג, המעבד היה מכבה את עצמו באזור ה105 מעלות, כמו כן ובשביל זה תמיד טוב להגיד טמפ' התראה/כיבוי בביוס.

בנוסף לזה להגדיר שהוא יתריע כאשר המאוור לא עובד גם עוזר..

גם לי היה מקרה דומה לזה לפני כמה זמן עם Freezer 7 Pro , אבל הE8400 לא בדיוק התחמם בלי המאורר , אז השתמשתי במחשב בלי בעיה עד שהחלפתי קירור (רק לא שיחקתי כמובן) .

פורסם
  • מחבר
נזק למעבד לא אמור לקרות, נזק ללוח אפשרי (הטמפ' אליהן המעבד מגיע יותר ממספיקות כדיי להרוס את הלוח מתחת לסוקט או לפגוע ברכיבים שצמודים לסוקט)

תבדוק למה המאוורר ל עובד, יכול להיות שהוא לא היה מחובר נכון או שמשהוא תקע אותו ולא שהוא לא תקין

המאוורר כן מחובר הוא פשוט שבק חיים.. ככה זה בקירור MUGEN 3 המאווררים שלהם מתים דיי מהר

גם במחשב הישן היה לי את אותו הקירור והמאוורר מת לאחר פחות משנה

פורסם

המאוררים של Schyte לא זבל, ככה קשה לי להאמין שיש בעיה סדרתית איתם ,מעבר לחוסר המזל שלך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים