עבור לתוכן

המלצה למקומות בילוי מומלצים בירושלים

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה

אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע.

משהו מכיר ברים טובים בירושלים?

עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת.

אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות?

תודה מראש

פורסם

העיר הזאת דיי מתה בסופ"ש. יש לך כמה ברים בכיכר החתולות, אבל לא משהו מדהים.

פורסם

בניגוד למה שחושבים יש המון מקומות בילוי בירושלים הפתוחים בסופ"ש. רק באזור של החתולות יש יותר 20 פאבים פתוחים.

בנוגע להמלצות- יש לך את ה"גלן" - מבחר גדול של בירות מיוחדות מהחבית, מוזיקת רוק ומגוון רחב של וויסקי.

מקום נוסף שאני ממליץ - חדר וחצי. יש מסלולי שתייה ללא הגבלה החל מ60 שח, כל יום, כל שעה.

אם בא לכם לשבת ברגוע ממש על המדרחוב אז הבולינט הוא הבחירה .

פורסם

הגלן הוא מקום מצויין, רק שכמעט ולא תמצא שם מקומיים וגם כמות המבקרים לא גדולה במיוחד.

פורסם

+1 לחדר וחצי, מבחר דיי גדול ויחס מצויין. יש שם מכונת ארקייד של miss pacman (או PACMAN אחר, לא זוכר בדיוק) אבל אני דיי בטוח שזה רק בשביל הקטע ולא באמת עובד.

בסופ"ש אין הרבה וגם מה שיש יחסית שומם.

פורסם

למה שומם? בכלל לא שומם, תלוי מה אתה מחפש.

יש לך מגוון ברים שפתוחים בסופשים עם המון אנשים ליד החתולות (לא סובל אותם אבל אולי אתה תאהב) - זוליס, נאדין, והכי נחמד שם זה ג'נט.

יש לך מקומות שקטים - התקליט, 420 ועוד.

פשוט בואו לירושלים ותתפסו מישהו שנראה לכם בראש שלכם ותשאלו, מקסימום עשיתם סבב ברים ומצאתם מה שבא לכם וראיתם עולם קצת.

פורסם

יש כמה פאבים נחמדים ברחוב בן שטח (תל אביב, אוקונלס, ז'בוטינסקי). יש מקום שנקרא אברהמס בר לייד בניין כלל. לעיתים קרובות יש שם הופעות חיות - בד"כ להקות קאברים של להקות רוק מפורסמות.

אגב, אתם כבר בת"א. למה לבוא לירושלים?

פורסם

יחסית למהלך השבוע בשבת שומם במרכז העיר.

המקומות שהזכרת קשה לי להמליץ עליהם, ברוב השבוע מלאים בילדים. בדרך כלל אם המקום הוא "נרגילה חינם" יש הרבה ילדים שבספק אם בכלל מותר להם לשבת שם והרבה הקאות מסביב...

פורסם

אתה מדבר על מה ש-ToMuSH הזכיר כמובן

פורסם

יאפ, הגבת באמצע ולא ראיתי. הבנדם רוצה להגיע לירושלים, תן לו לבוא לעיר הקודש, אויר טוב יותר, מזג אויר נוח יותר, אנשים נחמדים יותר. הזדמנות טובה לשמוע את ההבדלים בין ירושלמים לעברית ולהבין שירושלמית שפה טובה יותר :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים