פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים שלום רב,האם קיימת קשוחה מסוג DD-WRT לנתב של אדימקס מסוג BR-6478AC AC1200?אני פשוט לא מצליח למצוא בבסיס הנתונים שבאתר שלהם שום מוצר של אדימקס.יש כמה דברים שמאוד מפריעים לי עם המוצר:איאפשר לשנות את שם המשתמש הברירת מחדל (admin) למשהוא אחר, את הסיסמה אפשר אבל זה מעצבן כיהמוצר יותר פגיע להתקפה מסוג brute force. בכל שאר הנתבים שלי (TP-LINK) שיניתי גם את שם המשתמש וגם את הסיסמה..הממשק וואב של המוצר מתוכנת בשפת ASP 3 קלסי, בגלל שאני בעצמי יודע את השפה ומתכנת בזה כמה שנים טובות(אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי ולראות) חשבתי לעשות קצת שינוים,לכתוב ממשק בעברית ולעשות עיצוב יותר יפה ב AJAX ולא כמו שזה בנוי עכשיו בפרמיםואפילו לשחרר אותו למי שרוצה אבל אני לא מצליח להכנס לנתב ולהגיע לקבצים האלהגם לא בנתבים עם קשוחה DD-WRT שגם שם זה מתוכנת ב ASP ויש גישה של TELNETאז אני שואל: אין איזה שהוא דרך להכנס לנתב ולשנות את הקבצים?
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים הנתבים של EDIMAX ברובם לא תומכים באופן מלא בDD-WRTהנתב הספציפי שלך לא תומך בהרצת קושחות צד שלישי בגלל סוג המעבד..
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים מחבר ואם אני ארכוש מוצר דומה של tp-link אז כן יהיה תמיכה? המוצרים האלה עדיין לא הגיעו לארץ פשוט...
פורסם 2013 בדצמבר 211 שנים נתבי TP-LINK בקושחה המקורית שלהם, פשוט זבל אלקטרוני, אין מילה אחרת.רק עם צד שלישי הם עושים משהו.
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים מחבר ממש לא נכוןלא יודע עם איזה נתבים יצא לך לעבוד אבל TP-LINK ממש טוביםואני יותר מרוצה מהם ביחס לאדימקס המבאס הזה שקניתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.