פורסם 2013 בנובמבר 2811 שנים יאללה תשלחו לכל מי שאתם מכירים אם אתם רוצים אני ועוד כמה נרים את זה נפתח כל מה שצריך.קדימה חברים שלחו את זה לכל מי שאתם מכירים תראו נוכחות!
פורסם 2013 בנובמבר 2811 שנים אני שמח שאתה לוקח יוזמה בזה , אבל בו תנסה לעשות את זה קצת יותר מסודר , תפרסם תחוקים של הטורניר , תפרסם כיצד יתנהל הטורניר 32 אני בטוח שנגיע , 64 אני אופטימי ... אני אישית מסמן שאני מעוניין בקאפ רק תסביר להם בנוסף מה הסדר גודל של הטורניר ... האם זה טורניר בתים ? עץ ? ...בכל מקרה בהצלחה .
פורסם 2013 בנובמבר 2811 שנים eason blµz];4829744']אני לא רוצה סתם לרשום קודם נראה אם יש אנשים שרוצים בכללטוב הבנתי תראש , אז יאללה חברה בו נראה למה אתם מסוגלים .
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים אישית לא נראה לי שיהיה מעניין ממש.. אין מפות מתאימום גם אם נסכים על BOMBSITE מסויים.. וזה סתם יהיה חרטא כי מי שמגן פשוט יתפוס פינה כל ראונד וזהו.. 3על3 זה המינימום לפי דעתי למשחק כזה.. גם 2על2 לא כזה זורם
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים אישית לא נראה לי שיהיה מעניין ממש.. אין מפות מתאימום גם אם נסכים על BOMBSITE מסויים.. וזה סתם יהיה חרטא כי מי שמגן פשוט יתפוס פינה כל ראונד וזהו.. 3על3 זה המינימום לפי דעתי למשחק כזה.. גם 2על2 לא כזה זורםלא מסכים איתך, אני מאשר השתתפות ^^
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים מחבר אישית לא נראה לי שיהיה מעניין ממש.. אין מפות מתאימום גם אם נסכים על BOMBSITE מסויים.. וזה סתם יהיה חרטא כי מי שמגן פשוט יתפוס פינה כל ראונד וזהו.. 3על3 זה המינימום לפי דעתי למשחק כזה.. גם 2על2 לא כזה זורםlol
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים צריך להחליף את הסקר לא באמת אכפת מי לא מעוניין אכפת רק מי מעוניין ומי ירשם, אז צריך לשנות להאם אתה מעוניין בקאפ והאם תירשם.
פורסם 2013 בדצמבר 111 שנים אף פעם לא אהבתי 1על1...אולי בMW2...כן כי ב MW2 אתה מתקמפר ב RUST באמצע של הסולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.