עבור לתוכן

תוכנה לבדיקת יציבות

Featured Replies

פורסם

יש לי I7 920 ,איזה תוכנה מומלצת לבדיקת יציבות OC במעבד , וכמה זמן היא צריכה לרוץ רצוף כדי לדעת שה OC יציב ?

אני כרגע משתמש ב prime 95 אבל אני עדיין יכול לשחק משחקי מחשב בו זמנית כשהתוכנה עובדת מה שגורם לי לחשוב שאולי זה לא מאמץ את המעבד כמו שצריך .

פורסם

המלצות בפורום לא חפש, חיפוש יענה לך על השאלה, כמו כן תבוד בפריים כמה מבחנים אתה מפעיל, אם אתה מפעיל אחד א זה יאמץ רק ליבה אחת וכו.

כמובן תבדוק בTASK על כמה אחוזים המעבד, והיותר קלה זה OCCT.

פורסם
  • מחבר

ב occt מספיק להפעיל אחד או שצריך כמה OCCT פועלות בו זמנית שזה יהיה לכל ליבה? לא בדיוק הבנתי

פורסם
  • מחבר

עשיתי ב I7 920 שלי OC ל 3800Mhz יש לי משהוא שמטריד אותי ,הזכרון שלי במקורי של 1600MHZ אבל כרגע הוא עומד על 1520MHZ בגלל שאם אני אעלה את המכפלה שלו אז הוא יהיה משהוא כמו 1800MHZ ואז אני עושה OC לזכרונות... מה שאני לא רוצה. ואני לא יודע איך להעלות את הזכרונות ל 1600MHZ ללא תוספת OC למעבד או ללא הפחתה של OC .

מצאתי דרך שעל ידי שאני מנמיך את המיכפלה של המעבד מ X20 ל19 ואת ה BUS ל 200 אז זה אכן נותן 1600 לזכרונות והמעבד נשאר על 3800Mhz ,אבל גם כן מחמם משמעותית יותר את המעבד 3-4 מעלות יותר ומעמיד אותו בחום די גבוה . כי זה עושה עוד OC מיותר ל BUS ללא כל רווח.

האם יש דרך אחרת לשנות את מהירות הזכרונות ל 1600 בדיוק?

ואם הזכרונות שלי מוגדרים על 1520Mhz האם המחשב ישתמש במהירות הזאת ? או ינמיך לי אותם ל 1333Mhz בגלל שהוא תומך בכפולות של 1066 1333 1600 וכו...

תודה על העזרה מחכה לתשובה :)

פורסם

אין דרך אחרת זה תלוי במכפלה ובאס, וה80MHZ לא יעשו את ההבדל אתה יכול להיות בראש שקט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הרצתי OCCT למשהו כמו 12 שעות וזה עבד חלק על 3800Mhz

הטמפרטורה של המעבד היו משהוא כמו 72-73 בממוצע , והטמפרטורה הכי גבוהה שזה עלה מיפעם לפעם לשניה וירד מיד 77.

אני רוצה לנסות להעלות ל 4000Mhz האם הטמפרטורה שלי מאפשרת את זה?

מה המתח למעבד שלא כדאי לעלות יותר מימנו שמעליו זה עלול להזיק?

מה הטמפרטורה שאסור לי לעבור בבדיקה של OCCT?

פורסם

חיפוש בפורום ועיון בביקורות באתר יענה לך על כל השאלות האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים