עבור לתוכן

1V1 LADDER

Featured Replies

פורסם

כל כך קשה לפתוח ?

פורסם

לא קשה לפתוח , אתה מומלץ לפנות אליי או לאלדור ולדבר איתנו על איך אתה חושב שזה יתנהל ...

פורסם

בבקשה תעשו

פורסם

מה זאת אומרת איך הוא חושב שזה יתנהל... כמו ב ESL אחד לאחד פשוט עם אנטי ציט אחר נכין טבלה וכל השחקנים שרשומים וזה יתנהל בידיוק אותו הדבר כמו ב ESL נפתח בפורום אשכול ששמה שמים את כל התוצאות והתמונות מהמשחק באמת שאף אחד לא צריך להגיד לכם את זה אתם מנהלים תקחו יוזמה ותעשו את זה...

פורסם
מה זאת אומרת איך הוא חושב שזה יתנהל... כמו ב ESL אחד לאחד פשוט עם אנטי ציט אחר נכין טבלה וכל השחקנים שרשומים וזה יתנהל בידיוק אותו הדבר כמו ב ESL נפתח בפורום אשכול ששמה שמים את כל התוצאות והתמונות מהמשחק באמת שאף אחד לא צריך להגיד לכם את זה אתם מנהלים תקחו יוזמה ותעשו את זה...

דבר ראשון יפה לדבר , אני גם יודע לדבר ...

הקטע פה שמי יקח על זה אחריות ? אתה חושב ששחקנים באמת ימלאו את כל הדברים שצריך ? בין אם זה לשים תמונות

לדווח על תוצאות , להיכנס לאנטי ציט ? להגיע למשחקים בזמן ? להשתתף בטורניר ?!

יהיו מלא תקלות בדרך ולכן אני אישית לא מוכן לקחת על משהו כזה אחריות .

זה למה אני שואל אם מישהו מוכן לקחת על זה אחריות הוא מוזמן לבוא ולפנות אלינו , כי אנחנו כבר מספיק עמוסים בדברים אחרים כרגע.

פורסם

אחי אני דווקא דיברתי יפה לא יודע מה אתה רוצה הייתה לי סיבה מסויימת להתעצבן, בקיצור אני מוכן לקחת על זה אחריות בכללי אני רוצה להיות מנהל טורנירים או כל גישה שאפשר לתרום לקהילה בדרכים האלו... לא מעוניין במריץ גאטרים שזאת גישה מטומטמת ומיותרת לפי דעתי צריך פשוט לשים למריצים CHANNEL ADMIN בלובי של הגטרים שיהיה להם גישות שם לכל החדרים... זה שיש להם גישה לעבור לכל מקום ב TS שהם רוצים זה דבר מטומטם... אתם חוזרים פה על דברים ולא לומדים לא צריך יותר מידי בעלי גישות פה אתם מנהלים פעילים מספיק וגם יש פה גישות מטומטמות ולא רציניות כמו COMMUNITY BOOSTER ו HONOR כאילו מזה החרא הזה תגיד לי, ועכשיו לעניין מתן אני מוכן לקחת אחריות על זה ועל הטורנירים פה דבר איתי אם אתה מעוניין בזה...

פורסם
אחי אני דווקא דיברתי יפה לא יודע מה אתה רוצה הייתה לי סיבה מסויימת להתעצבן, בקיצור אני מוכן לקחת על זה אחריות בכללי אני רוצה להיות מנהל טורנירים או כל גישה שאפשר לתרום לקהילה בדרכים האלו... לא מעוניין במריץ גאטרים שזאת גישה מטומטמת ומיותרת לפי דעתי צריך פשוט לשים למריצים CHANNEL ADMIN בלובי של הגטרים שיהיה להם גישות שם לכל החדרים... זה שיש להם גישה לעבור לכל מקום ב TS שהם רוצים זה דבר מטומטם... אתם חוזרים פה על דברים ולא לומדים לא צריך יותר מידי בעלי גישות פה אתם מנהלים פעילים מספיק וגם יש פה גישות מטומטמות ולא רציניות כמו COMMUNITY BOOSTER ו HONOR כאילו מזה החרא הזה תגיד לי, ועכשיו לעניין מתן אני מוכן לקחת אחריות על זה ועל הטורנירים פה דבר איתי אם אתה מעוניין בזה...

שאמרתי יפה לדבר לא התכוונתי שהשתמשתה בשפה מלוכלכת , התכוונתי פשוט שקל לדבר וקשה לעשות ...

בקשר לגישת מריץ בעבר חשבנו על זה והפעלנו את זה , תוך רגע כמות המריצים ירדה משמעותית כי מריץ זה כאב ראש תאמת, והבונוסים האלה של הגישה נותנים להם כן רצון לקבל תגישה, כשהייתי מנהל בקוד 8 עשינו את זה ובתמורה נתתי למריצים 2 שרתים להשתמש בהם כמה שהם רוצים ,

כרגע אין לגאוסט שרתים שאפשר להשתמש בהם אז הבונוס שלהם זה גישות מסויימות בטים ספיק ...

בקשר לתרומה שאתה רוצה , אתה מוזמן לדבר איתי ועם אלדור בטים ספיק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים