עבור לתוכן

HWzone ODC #2

Featured Replies

פורסם

HwZOne ODC 5Vs5

שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost .

" חנוכה הגיע !!!!! אז כולנו פה ולא נכבה את החנוכיה .

HwZOne ODC

במוצ"ש 30.11 יתקיים קאפ 5 נגד 5 ,

הקאפ יתחיל במוצ"שבשעה 18.30 וימשך עד השעה 00.00 שבסופו יתקיים גמר .

החוקים של ה-ODC:

• על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים.
  • השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני.
  • חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט.
  • על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני.
  • לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך המשחק. על הקבוצה לבקש סיבוב מראש את ההפסקה.
  • קבוצה אשר שחקן בה מרים Sniper, Shotgun או Iron Sight מאבדת את הראונד.
  • חל איסור מוחלט על שינוי טקסטורות, כוונות ומודלים עם תוכנות מצד שלישי(דרייברים של כרטיסי מסך וכו' ).
  • אסור לנצל באגים במשחק. קבוצה אשר תנצל באגים במשחק תפסיד את המשחק טכני.
  • במידה וקבוצה מסוימת רוצה לאפשר לשחקן להיות נוכח במשחק אך לא לשחק (Spec) לבקש הסכמה מהקבוצה שנגדה.
  • אסור לשחקן לשחק בשתי קבוצות באותו הטורניר, וכן לכל קבוצה מותר להביא רק שני סאבים.
  • שחקן אשר מודיע מראש שיש לו בעיה עם האנטי צ'יט מבחינה של תקיעות צריך לקבל אישור מהקבוצה השנייה לא לשחק איתו.

החוקים המלאים:

נשקים מותרים:

קוד:

Assault Rifles:

SA-805, AK-12, Remington R5, SC-20101.

SMG:

CBJ-MS,Vector CRB,Bizon (2 per team)

Shotguns:

FP6 (1 per team & no pickups)

Sniper Rifles:

USR,L115 (1 per team & no pickups)

Marksman Rifles:

IA-2, MK14 EBR, MR-28, SVU (1 per team) only with Iron Sight

Pistols:

44 Magnum, M9A1, MP-443 Grach, P226.

Lethal:

Frag granade

Tactical:

Smoke/9-Bang (1 per player)

Custom Character:

All customizations, except Ghillie Suit, are allowed.

Attachments:

Armor Piecing, Iron Sight.

Perks:

Ready Up , Agility, Amplify, Focus, Fully Loaded.

מפות מותרות:

קוד:

Maps:

Warhawk

Octane

Tremor

Siege

Overlord

Freight

מידע לגבי האנטי צ'יט:

האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3.

אותו ניתן להוריד בלחיצה

כאן

.

על הקפטים של הקבוצות לתאם ביניהם מה הוא ה Match ID של משחקם, לדוגמה: Tm1VSTm2.

מהלך הטורניר

:

1. [*=center]בשלב הראשון: הקבוצות ישחקו מפה אחת, הקבוצה שמנצחת 13 סיבובים ראשונה מנצחת. המפה בשלב הראשון תקבע על ידי המנהלים בעזרת הגרלה.
    [*=center]בשלבים הבאים: חוץ משלב גמר הטורניר ,הטורניר יעבוד על ידי סבב סכינים בו המנצחת תוריד תבחר את המפה ראשונה או את הצד הראשון (והמפסידה תבחר את הבחירה השנייה של הקבוצה המנצחת).
    [*=center]בשלב הגמר: הקבוצות יחליטו אם הן רוצות ויכולות לשחק שתי מפות, במידה והם החליטו לשחק שני מפות (עד 25) על הקבוצות להחליט על 2 מפות אותם הן ירצו לשחק במהלך הגמר , כשהם סיימו לבחור את מפות עליהם לעשות סיבוב Knife הקבוצה המנצחת בוחרת האם להתחיל עם המפה שלה ראשונה אך הקבוצה המפסידה תבחר את הצד או שהם רוצים להתחיל עם המפה של הקבוצה המפסידה והם יכולים לבחור את הצד של הקבוצה המפסידה .
    במידה והם החליטו לשחק במפה אחת (עד 13) הם ישחקו כמו בשלבים הקודמים על ידי Knife והמנצחים בוחרים או את המפה או את הצד והמפסידים בוחרים את הדבר השני .

תאריך הטורניר והשעות

:

יום שבת 30.11 בשעה 18.30 ומסיימים בשעה 10 אין איחורים .

אופי הODC

:

הODC יבוצע בסגנון 8 קבוצות בשיטה גביע (מנצח עולה מפסיד יוצא) כאשר בשלב הראשון ייווצר מצב שבו כמה קבוצות יעלו אוטומתית, זאת על מנת שכל הקבוצות יוכלו לשחק.

הקבוצות הרשומות:

Sq | Skill QualitySearch.Org

LaFamiliya

Search.Org

RAVE

inVicious.pro

Teenage Mutant Ninja Turtles

Cardinals

etrogs

MIXUSH TEAM

eSpiRe

ההרשמה סגורה .

בהצלחה , לכל הקבוצות וחג חנוכה שמח

צוות תחרויות Hw Zone Cod:Ghost

פורסם

Sq | Skill Quality

MaLaWaH

ProiZem

EzILoX

BliZe

KeyBel

FullDangeR

Infinity

פורסם
Sq | Skill Quality

MaLaWaH

ProiZem

EzILoX

BliZe

KeyBel

FullDangeR

זה 5 על 5 עכשיו

פורסם

Search.Org

byte

Lafa

Divine

Inferi

bibi

fano

fragon

פורסם

אתם פאקינג רציניים??????????????????????????????????!?#?!$?!@?$?!%?@!%?!@%?

במקום שיהיה ברירת מחדל קאפ כל שבוע כל עוד יש הרבה קלאנים והמשחק עוד חי ובועט אתם לא עושים קאפ השבוע וגם שעושים, עושים 3-3?!?!!?!?!? אתם רצינים!?!?

יש גם פאקינג חג שכולם פעילים יותר משבוע רגיל...... אני פשוט לא מאמין

WP מנהלים WP...

פורסם
אתם פאקינג רציניים??????????????????????????????????!?#?!$?!@?$?!%?@!%?!@%?

במקום שיהיה ברירת מחדל קאפ כל שבוע כל עוד יש הרבה קלאנים והמשחק עוד חי ובועט אתם לא עושים קאפ השבוע וגם שעושים, עושים 3-3?!?!!?!?!? אתם רצינים!?!?

יש גם פאקינג חג שכולם פעילים יותר משבוע רגיל...... אני פשוט לא מאמין

WP מנהלים WP...

אנחנו מנסים לארגן לך ולקהילה פרסים ואתה בשיא החוצפה תוקף , אז דבר ראשון תברר לפני שאתה תוקף

דבר שאני כשאתה תנהל אז תחליט מה לארגן כרגע אתה לא אז תגיד תודה שאנחנו מארגנים בכלל דברים , אנשים כמוך רק מורידים לנו תמורל

לארגן דברים בשבילכם .

פורסם

לאף אחד לא אכפת מפרסים כרגע.

פורסם

3v3

5v5

לא מבין

פורסם
לאף אחד לא אכפת מפרסים כרגע.

כן שמענו על אף אחד לא אכפת מפרסים כרגע , איך שיש פרסים אתם נלחמים על זה כמו לא יודע מה אז אל תשחקו אותה עכשיו

ואני נתתי דוגמה קטנה על מה שאנחנו מנסים לארגן לכם ,

אני שוב יציין שלארגן משהו לקהילה הזאת זה לא דבר פשוט כל כך , אז לפני שאתם שופטים תחשבו על הצד של הצוות .

פורסם

LaFamiliya

Posix

anubis

wrongway

puma

vortex

revolver

serialnumb

פורסם
כן שמענו על אף אחד לא אכפת מפרסים כרגע , איך שיש פרסים אתם נלחמים על זה כמו לא יודע מה אז אל תשחקו אותה עכשיו

אני שוב יציין שלארגן משהו לקהילה הזאת זה לא דבר פשוט כל כך , אז לפני שאתם שופטים תחשבו על הצד של הצוות .

לאף אחד לא אכפת מפרסים עכשיו תשתוק.

צריך להתחיל להזיז פה משהו בקהילה הזאת כשיהיה לכם פה קאפים יציבים כל שבוע אז תתחיל לדבר על פרסים.

פורסם

עד שלא יהיה פה קאפ נורמלי שיתנהל כמו שצריך וכל הקבוצות הטובות של הקהילה ישחקו בו לא מעניין כרגע פרסים, ברור שזה נחמד שיהיה וזה יתן יותר מוטיבציה לשחקנים להירשם אבל עדיין צריך לבדוק את המצב של הקהילה

פורסם

"כן שמענו על אף אחד לא אכפת מפרסים כרגע , איך שיש פרסים אתם נלחמים על זה כמו לא יודע מה אז אל תשחקו אותה עכשיו"

איך זה קשור למה שאנחנו מדברים ?

פורסם

divines - דבר ראשון תדבר בכבוד, אני לא משתיק אותך אז אתה לא תשתיק אותי .

דבר שני אני מסכים איתך על קאפ קבוע כברירת מחדל ודיברנו על זה עם עומר ועם שגב , השבוע ספציפית לא אני ולא אלדור היינו פעילים בימים ראשון עד רביעי

ולכן לא השגחנו על זה כמו שצריך והקאפ נפל בין הכיסאות. אז לא צריך לצעוק ולהתלונן .

seedy - אני מסכים איתך . בעיקרון הרעיון היה להשיג פרסים עוד בטורניר הראשון , הדבר לא הצליח מכמה דברים טכנים , אני שוב יציין שספציפית לשבוע הטורניר השבועי של ימי חמישי לא עבד כראוי בגלל כמה סיבות שנפתור אותם .

bluz - נדב רשם : "

לאף אחד לא אכפת מפרסים כרגע."

אז אני מסביר לו שאחת הסיבות שלא התקיים טורניר השבוע מכיוון שציפינו לקבל תשובה על פרסים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

חברים למה אתם מתעסקים בשטויות ( ועוד באתר ) , יש לכם מה להגיד עדיף דרך ה TS ויעבור בצורה יותר טובה .

לנהל פה איזה דו שיח , זה לא כל כך רלוונטי .

יוני נדב ואנדריי , אני חושב שעניתי אתמול על הרוב , ועדיף שם .

שיהיה חג שמח חברים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים