עבור לתוכן

קובייה הונגרית

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש בכל הדבר הזה שנקרא arduino ולי יש את uno ועכשיו אני מזמין את mega עכשיו יש לי ידע בסיסי בתכנות וידע נרחב מאוד באלקטרוניקה אבל אני לא מצליח ליצור תוכנית שלא נדבר אל איזה חלקים אני צריך כדי ליצור תוכנה שתפתור את הקובייה ההונגרית דרך arduino מכל סוג שהוא אז תודה מראש לעוזרים

דרך עגב אני יודע לפתור את הקובייה

פורסם

השאלה שלך מאוד מעורפלת, איזה תוכנית ניסת לרשום שלא הצלחת ?

איך אתה רוצה לפתור קוביה הונגרית ?

אתה רוצה לבנות רובוט שיפתור קוביה הונגרית פיזית ?

פורסם

אתה צריך לבנות רובוט שמסוגל לסובב קוביה הונגרית בכל הכיוונים. אתה מוכרח לכתוב קוד שמוצא את הפתרון האופטימאלי לכל מצב (לא נחשב למורכב מאוד, יש אלפי דוגמאות ברשת). אתה מוכרח לדעת לתאם בין הקוד שיודע לפתור לבין המכונה שיודעת לסובב. זה הכל. בהצלחה.

פורסם

אני מניח שחוץ מהיכולת לסובב את הקוביה בכל הדרכים האפשריות(או המינימום שצריך כדי לבצע פיתרון), אתה צריך מצלמה, ותוכנה שבה יש כמה פונקציות:

1) הפיכת התמונה למטריצה דו מימדית כדי לקבל אינפורמציה על אחד הצדדים.

2) פונקציה שמסובבת את הקוביה בתחילת התהליך כדי לקבל את האינפורמציה ליצור מטריצה תלת מימדית המכילה את כל הצדדים.

3) פונקציה רקורסיבית שמוצאת את הפיתרון ואז שולחת הוראות לחלק המכאני כדי לבצע אותו.

באלקטרוניקה ומכניקה כמעט ואין לי מושג.

בתכנות כמעט ואין לי מושג.

אבל את הקונספט לא קשה לדמיין.

אני יודע שכבר יצרו דבר כזה, ואני מנחש שעוד הרבה אחרים יצרו גרסאות משלהם.

לכן סביר להניח שיש לא מעט אינפורמציה באינטרנט, אולי עד רמת הפרטים המדוייקת של כל הרכיבים אלקטרוניקה והתוכנה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר
השאלה שלך מאוד מעורפלת, איזה תוכנית ניסת לרשום שלא הצלחת ?

איך אתה רוצה לפתור קוביה הונגרית ?

אתה רוצה לבנות רובוט שיפתור קוביה הונגרית פיזית ?

אני יצרתי כבר משהו דומה עם lego nxt אבל אני רוצה עכשיו לפתור סולו כי ב nxt זה דרך אנדרואיד ואני רוצה לעשות את התוכנה פלוס המכניקה מאפס אז בוא נגיד שיש לי כבר את המכניקה כולל שלוש מנועים אבל איך אני יוצר את הקוד

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוקי נירא לי שמצאתי פתרון אבל הוא לא כול כך יעיל למה הוא לא טופס על כל פיזור העיקרון עובד על חיישן צבע שהופך את הקובייה לאובייקט תלת מימד ויוצר תבנית בקוד בינארי לשפת סי אבל זה לא תמיד עובד כי יש פטרונות שהמחשב לא יכול לזהות אז למשהו יש רעיון אחר

פורסם

קרא על god's algorithm. מצא אלגוריתם המוצא פתרון כללי הכי יעיל לכל מצב של הקוביה. באינטרנט תמצא המון פתרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים