עבור לתוכן

התייעצות לגבי חבילת TOP100 של בזק

Featured Replies

פורסם

הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי .

אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות .

פה בדיקה מהירות פי אתר בזק

[ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH]

ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי

[ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH]

טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת .

והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך .

יש לי כמה שאלות .

1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במקרה הזה ?

2. האם זה נכון שהפינגים הם נורמאלים ?

3. האם מעבר לספקית אחרת יכול לעזור ?

תודה לעוזרים מראש

פורסם

אם הבעיה היא אכן מרחק מהמרכזת אז אין מה לעשות, רק סיבים אופטיים יוכלו לעזור וייקח זמן עד שזה יקרה.

אצלי גם אותה בעיה רק שאני מקבלת 57mbps, הזמנתי טכנאי וזה מה שהוא אמר.

פורסם

היי,

על איזו מהירות המנוי שלך מוגדר אצלנו בבזק בינלאומי?

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הספקית ל 100 מגה גם

פורסם

כל הסיפור הזה היה הוגן אם ללקוחות שמקבלים פחות מ-60 הם היו נותנים את אותו מחיר של TOP40 אבל לשלם על TOP100 ולקבל 45 זאת בדיחה. אני על 40 ולא מתכוון בכלל לנסות את החבילה של ה-100.

פורסם

תבדוק באתר של speedtest אמין מאוד האם מדובר בנייד?

פורסם

היי,

מוזמן לשלוח שם ומס' טלפון ל-online@bezeqint.net ונשמח לסייע.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

עדכנתי את הספקית ל 100 מגה גם
פורסם
  • מחבר
תבדוק באתר של speedtest אמין מאוד האם מדובר בנייד?

מדובר במחשב נייח עם חיבור חוטי . הנה התוצאה מספידטסט.

3131531289.png

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם הבעיה היא אכן מרחק מהמרכזת אז אין מה לעשות, רק סיבים אופטיים יוכלו לעזור וייקח זמן עד שזה יקרה.

אצלי גם אותה בעיה רק שאני מקבלת 57mbps, הזמנתי טכנאי וזה מה שהוא אמר.

איך אוכל לבדוק שזו אכן בעייה בשל המרחק מהמרכזייה ולא שנציגים של בזק לא מענינים לשלוח טכנאי ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

כל הסיפור הזה היה הוגן אם ללקוחות שמקבלים פחות מ-60 הם היו נותנים את אותו מחיר של TOP40 אבל לשלם על TOP100 ולקבל 45 זאת בדיחה. אני על 40 ולא מתכוון בכלל לנסות את החבילה של ה-100.

נכון מאוד אם המצב ישאר ככה אין טעם לשלם יותר כסף אני אחזור ל 40 מגה לצערי :(

פורסם

איזה ראוטר של בזק יש לך? תיכנס לממשק של הראוטר בדפדפן בכתובת 10.0.0.138 (משתמש וסיסמה Admin עם A גדולה)

תלך ל-Statistics ותסתכל שם מה ה-Attainable rate, זה המהירות המקסימלית שאתה יכול לקבל בקו שלך.

פורסם

לא מבין מה העניין של בזק בינלאומי להידחף כל הזמן לשרשור הזה.. אם מדובר במגבלה של הקו שבזק מסוגלת לתת ללקוח אז זה לא ממש עניין טכני שלכם.

פורסם

אולי זה באמת בעיה של הספק(בזקבינלאומי) תנסה להתחבר דרך 1@1 או דרך 2@2 במקום שם המשתמש שלך, אני TOP40, ועובד לי ממוצע 20MB ושאני על2@2 (רק תשתית עובד לי על 40 נטו, העלאה תמיד 3מגה)

התמיכה שלהם מתחילה להיות ממש גרועה, כל הזמן תירוצים מנוגדים, אבל זה כבר נושא אחר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים