עבור לתוכן

חיבור 2 מסכי מחשב כמסך יחיד

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לחבר 2 מסכים שישמשו כמסך אחד.

ברשותי כל החומרה המתאימה, השאלה היא האם יש אפשרות נניח לצפות בסרט על 2 המסכים ושלא אצטרך לשחק עם החלונות (שיראו משהו אחד במסך אחד ובמסך השני משהו אחר..)

תודה מראש.

פורסם

אתה רוצה ששני המסכים יציגו את אותו הדבר (שכפול), או שיעבדו כמסך וירטואלי אחד גדול?

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין ש-2 המסכים יעבדו כמסך אחד גדול.

אם נניח רואים סרט אז שעל גבי 2 המסכים יראו את הסרט (ולא שבמסך אחד אני אראה תוכנה אחת ובמסך השני אני אראה תוכנה אחרת..)

תודה

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון לשכפול.. במצב של שכפול מסכים אתה תראה את הסרט בשני המסכים , אבל לא תראה תמונה אחת גדולה על שניהם (אם זו הכוונה) אלא את הסרט במסך אחד ובמסך השני את אותו הסרט - מה שיוצג במסך אחד יוצג בדיוק אותו הדבר במסך השני..

פורסם
  • מחבר

איני מעוניין בשכפול.

אני מעוניין לחבר 2 מסכים כך שיראו מסך אחד גדול.

נניח שיראו מצד שמאל את "ההתחל" של הווינדוס ומצד ימין יראו את השעון (כמו במסך אחד אבל פשוט יותר גדול..)

אפשרי?

פורסם

זה קצת יותר מExtended Desktop, כי חלונות כברירת מחדל מתייחסת למסכים בExtended Desktop כמסכים נפרדים. הtaskbar יופיע רק על אחד מהם, וmaximize יפרוס חלון על מסך אחד ולא על כולם.

משהו כזה אפשרי דרך הדרייבר של כרטיס המסך, אבל אני לא זוכר איך בדיוק להדליק את זה. יכול להיות שגרסאות החדשות של חלונות כבר מכילות אפשרות מובנית להגדרה כזו, לא בטוח.

פורסם

אפשר להרחיב ידנית כל חלון על 2 המסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים