עבור לתוכן

בעיה|ניתוק בזמן עומס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה ברשת ככל הניראה,אז ככה יש לי מחשב נייד שמחובר באמצעות אינטרנט אל חוטי לראוטר (linksys wrt54gl ) זה ראוטר של סיסקו נחשב למוצלח, ברגע שאני מוריד קובץ גדול או טורנט (7-3GB )לאחר זמן של שעה +- הורדה הוא מנתק אותי הורדתי ועידכנתי גירסא למכשיר והתקלה נמשכת אגב זה המכשיר היחיד שמחובר לרשת והרשת כוללת סיסמא כך שאין שכן או משהו שיושב על הרשת אשמח לתשובות עינייניות תודה ויום טוב

פורסם

אם מדובר רק על תוכנות שיתוף קבצים, יכול להיות שאתה מתחבר ליותר מדי מקורות וזה מה שמנתק אותך. תבדוק מה ההגבלה של הראוטר שלך, אם זה דגם נפוץ ולא זול מידי, יש אתרים שבוחנים ראוטרים לעומק ברמה של כמה חיבורים הוא מאפשר וכו'.

פורסם

מה לכל הרוחות כתבת פה?

לפותח הדיון - אתה עובד עם קושחה צד ג'?

פורסם
  • מחבר

איך הגעתם לשיתוף קבצים ? הורדה של סרטחם וקבצים משרתי טורנט איך אפשר לבדוק את ההגבלות בראוטר שלי ?

כן זה ראוטר שאני קניתי בנפרד לא מגיע עם אחת החברות בזק הוט וכדומה

פורסם

טורנט זה מה שנקרא שיתוף קבצים :P

תבדוק בכל אופן כמו שאמרתי את הדגם שלך באינטרנט, אם יש מידע לכמה חיבורים להגביל אותו בהגדרות של הטורנט, יש כל מיני דגמים נפוצים "טובים" שמוגבלים למספר הזוי של חיבורים לפני שהם קורסים לפי מה שקראתי.

פורסם

כנראה שצעירי הפורום לא מכירים את הנתב המיתולוגי הזה של לינקסיס ולכן התגובות על מספר החיבורים וכו',

הנתב הזה היה בזמנו תותח-על וכשהביאו אותו במחיר אטרקטיבי לארץ לא היה אחד שלא קנה אותו (חוץ ממני ועבדתי בחנות מחשבים באותה תקופה). יכול להיות שמשהו בנתב "הזדקן" כמו שקורה לפעמים לרכיבי חומרה ולכן הבעיות. יכול להיות בכלל שהבעיה במודם, למי אתה מחובר ? איזה מודם יש לך ? מהי חבילת הגלישה ? אתה מסונכרן מבחינת מהירות תשתית וספק ? ניסית לחבר את המודם ישירות למחשב בלי נתב ולבדוק את אותן הורדות ?

יש המון בדיקות שאפשר לעשות כדי לנסות לאתר את גורם הבעיה.

פורסם

אני עד היום מחוברת איתו בשילוב עם DD-WRT. ללא ספק שזה ציוד מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים