עבור לתוכן

אריק איינשטיין הלך לעולמו

Featured Replies

פורסם

זה עצוב לי מאד :-(

אני שומע שירים שלו בלופ מאז הבוקר.

• תגובות 54
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
פחות עצוב.

היה לי עצוב כשהוא היה חי...

עכשיו אפשר לשכוח..

עצוב לי בלב על השנים האחרונות שלו, כמו שכולם יודעים הוא נכנס לדיכאון, הוא הלך ודעך נפשית, לא יצא מהבית, לא הופיע, לא התראיין, בכל פעם ששמעתי שיר שלו בתקופה האחרונה , הייתה לי צביטה בלב, עכשיו אפשר לנסות לשכוח, את השנים האלו, עכשיו אפשר להתחיל לשמוע את שיריו, ולזכור אותו האמיתי, מהימים הטובים באמת שלו..

הוא התראין ויצא מהבית. לא התחשק לו להופיע - אז לא הופיע. די להמציא שטויות.

פורסם

שמעתי שהוא התראיין אתמול בבוקר ב"שיחת טלפון מפתיעה" אצל שי ודרור.

חתיכת טיימינג היה להם.

פורסם

הוא לא "התראיין". הוא ענה לטלפון, הם הציקו לו והוא אמר שהוא ישן ובסוף ניתק.

פורסם

הוא התראין ויצא מהבית. לא התחשק לו להופיע - אז לא הופיע. די להמציא שטויות.

בתקופה שהוא כבר לא הופיע שמעתי ראיון רדיו עם שלמה ארצי ובו נשאל על מילות הסיום של השיר המצויין חוזרים הביתה 'להתראות באיזו הופעה' אם תהיה הופעה שלהם יחד תגובתו ההיתה ' אריק חולה וכאוב,הוא לא במצב להופיע , ואני לא רוצה להיכנס לזה'

לא המצאתי את זה.באמת.

פורסם

הדיווחים מספרים שגם ספי ריבלין נפטר.

פורסם

הוא אכן לא הופיע.

הוא התראיין והוא יצא מהבית שלו. אין לי מושג מה היה מצבו הבריאותי, זה לא קשור.

פורסם
  • מחבר

יש דיווחים סותרים על ספי ריבלין.

פורסם

בטח אתרים מכינים עמודים מתאימים מראש ואיכשהו אנשים מוצאים אותם.

פורסם

זמר גדול ושחקן גדול .אני מאוד מחבב בני-אדם שהם קודם כל בני-אדם :P ." יהי זכרו ברוך"

אריק "ואחיו" .

פורסם

תכלס, זכה למות צדיקים.

בבוקר עוד הרגיש טוב.

קשיי נשימה->פינוי לאיכילוב התברר שזו מפרצת באבי העורקים ונגמר.

קצר, בלי יותר מידי סבל.

אמנם קשה למשפחה ולקרובים (במקרה זה גם לרבים אחרים שאהבו / העריצו אותו)

אבל טוב לאדם עצמו.

בחייו זכה לחברים רבים, משפחה, ילדים נכדים אפילו נינים.

לא ממש קראתי ועקבתי אבל נדמה שגם סכ"ה לחיים טובים.

אמנם היום הגיל שלו נחשב יחסית צעיר, אבל עדיין, מדובר על גיל מכובד. הוא לא נפטר באביב ימיו, וחשוב יותר, זכה להנות מחייו.

הלוואי עלי.

פורסם

vic07, לא אתה לא היחיד. אבל אתה צריך להבין, אלה אנשים שחברים אחד של השני. לכן זה מה שהם מנסים להדגיש. אתה חושב שאם ימות מישהו מהזמר המזרחי (שלא מעורב בפלילים) שהשפיע כמוהו והיו לו אותה כמות מעריצים גם הוא יקבל אותה כמות של כותרות?

קירבה לצלחת זה גם אחרי המוות, מסתבר.

פורסם

זו בדיוק הנקודה. לאיינשטיין לא היו "מעריצים". זה דבר ששמור לטמבלים כמו אייל גולן או משה פרץ.

אריק איינשטיין היה "ישראלי", הוא לא היה קשור לכל השטויות האלה של מזרחי/אשכנזי. אהבו אותו כי הוא היה טוב במה שעשה והיה "רגיל", נטול כל הבולשיט הזה שאתה מדבר עליו. זוהי הסיבה לכל הכותרות שהוא מקבל, לא "קירבה לצלחת".

פורסם
  • מחבר

שימו לב שאריק איינשטיין היה זמר של כולם. הוא לא היה זמר של "המזרחיים", לא של "האשכנזים" (אלא אם אתה תתחיל להאשים את כל המדינה באשכנזיות), לא של "החילונים", לא של "הדתיים", לא של אף קבוצה. הוא פשוט היה זמר ישראלי. הוא לא התעסק בבולשיט הזה, וכשמקשיבים לשירים שהקליט זה גם לא מעניין בכלל. בגלל זה אנשים מתאבלים. לא רק כי הלך זמר גדול, אלא גם כי הוא היה דוגמא להרבה אידיאלים עבריים פה בארץ. הוא פשוט לא התעסק בשנאה - אפילו התקשורת החרדית, שלרוב לא מתעסקת בדברים כאלה (ככל הידוע לי) סיקרה את מותו. יוצר מוכשר ואדם טוב, אידיאל של מדינה שלמה שכל-כך רחוקה מזה.

לי לפחות יש תחושה שמשהו באידיאל הזה מת כשהוא הלך. אולי אני מגזים, אבל ככה אני מרגיש. עדיין מוזר לי לחשוב שהוא מת. זה מסוג הדברים שאף פעם לא חשבת לעצמך איך זה ירגיש כשהם יקרו. שילוב של הלם וצער אני מניח.

פורסם

הוא דיי תמונת ראי למה-שמו גולן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים