עבור לתוכן

התלבטות בין U2312HM לSamsung S23C650D

Featured Replies

פורסם

היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות מסך איכותי שיתחבר למחשב נייד שלי (Dell Inspiron n5110). השימוש יהיה במסך זה בלבד ללא שימוש במסך המחשב הנייד והגודל הרצוי הוא 23". (יש חיבור VGA וHDMI) משיטוט נרחב בפורום ראיתי שהמסך המומלץ הוא U2312HM. הצורך העיקרי שלי הוא קריאת טקסטים בכמויות. בנוסף, איכות הצפייה בסדרות/סרטים חשובה לי מאוד. לעיתים רחוקות מאוד אני משחק במחשב ואשמח אם המסך יתאים גם לשימוש זה, אך הדבר אינו קריטי. עניין מהותי מאוד עבורי שיהיה אפשר לשחק עם גובה המסך בנוחות וקלילות. ראיתי בKSP מבצע על המסך של סמסונג Samsung S23C650D ב750 ₪. נראה שהוא תואם לדרישות לעיל, אך לא מצאתי ביקורות נורמליות עליו ברחבי האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ביניהם ולהמליץ על אחד מהם לשימושים הנ"ל ו/או להפנות אותי לביקורת נורמלית על מסך הסמסונג. מבחינה כספית אין לי בעייה להשקיע יותר במסך הדל כל עוד זה משתלם. תודה ;)

פורסם
  • מחבר

עדיין מחפש ייעוץ. אם אתם מכירים מסך אחר טוב יותר שמתאים/אם יש מסכים חדשים שמתאימים שאמורים לצאת בקרוב אשמח לשמוע. תודה :cheesy:

פורסם

קניתי אתמול את הסמסונג לאמא שלי ב-750 ש"ח.

מסך טוב מאוד ויש לו ארגונומיה טובה - אפשרות להתאים את גובה וזווית המסך וגם להפוך את המסך ב-180 מעלות - מצב Pivot.

לדעתי המסך הזה נותן תמורה מצויינת לכסף.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה! אולי יצא לך לראות את המסך DELL U2312HM ותוכלי להשוות ביניהם? אולי מישהו אחר ראה את שניהם ויכול לשפוך אור על ההבדלים ביניהם? תודה ולילה טוב :cheesy:

פורסם

פאנל IPS מול פאנל PLS.

במחיר הזה הייתי לוקח את הסמסונג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים