עבור לתוכן

כל נושא הווירוסים(עזרה )

Featured Replies

פורסם

היי ,אני רוצה להגן על המחשב שלי מפני ווירוסים , והבנתי שצריך שיש שלוש תנאים שבהם המחשב ידבק :

1.קובץ מודבק בוירוס

2.הרשאה

3.הפעלה

אז השלאות שלי ,

אם אני עוקב אחרי השלבים האלו אני לא ידבק בוורוסים?

1.הורדת קבצים (למחשב A) שיש בהם תוכנה זדונית(רק בתור דוגמא )

2.העברת הקבצים לדיסק און קי .

3.חיסון הדיסק און קי באמצעות BitDefender

4.העברת הקבצים מהדיסק און קי (למחשב B)

5.לא להפעיל את הקובץ (במחשב B)

האם הבנתי נכון , במידה והדיסק און קי חסין מפני הפעלת ווירוסים בצורה אוטומטית , ואני מעביר קבצים מהדיסק און קי למחשב B ואני לא מפעיל את הקבצים במחשב B, אני בעצם לא נדבקתי בווירוסים ?!רק אחרי שאני יפעיל אני ידבק?

זאת אומרת:

מחיבור התקן דוק למחשב B הווירוסים לא יפעלו כי הדוק חסין להפעלתם .

והעברת קבצים ללא הפעלתם במחשב B לא יפיצו וירוס במחשב B.

א.האם יש דרך להסיר ווירוס מקובץ שהודבק בו ווירוס בכוונה?

ב.האם וירוסים נדבקים לבד לקבצים ? הורדתי קובץ יצרתי קובץ נקי לחלוטין, אבל בגלל שהקובץ נמצא על המחשב עם ווירוסים הקבצים נדבקו בוירוסים?ואז כשאני יעביר את הקובץ למחשב ללא וירוסים המחשב ללא וירוסים ידבק בוירוסים.

במידה והקבצים שהורדתי במחשב A הם קבצים נקיים ואני העברתי אותם לדיסק און קי מחוסן , ואז אני מחבר את הדיסק און קי למחשב B , ואז אני מפעיל את הקבצים , האם לא נדבקתי ? (שאלה חוזרת על עצמה , אבל רק ככדי לנסות להסביר את עצמי אחרת )

האם זו דרך להמנע מווירוסים ?

1.הורדת הקובץ למחשב

2.לא להפעיל את הקובץ

3.העלאת הקובץ לאתר שסורק את הקבצים

תודה רבה !

פורסם

מלכתחילה אל תוריד קובץ עם וירוס.

פורסם
  • מחבר
מלכתחילה אל תוריד קובץ עם וירוס.

איך אני ידע מה יש ווירוס ומה אין?אי אפשר לדעת ,

אבל גיל בבקשה אם אתה יכול תענה לי על השאלות ,

פורסם

איך אתה יודע? שיקול דעת.

אם אתה עד כדי כך אובססיבי, תפעיל את המחשב במצב של deep freeze ותבדוק אם מה שהתקנת לא עושה בעיות.

פורסם
  • מחבר
איך אתה יודע? שיקול דעת.

אם אתה עד כדי כך אובססיבי, תפעיל את המחשב במצב של deep freeze ותבדוק אם מה שהתקנת לא עושה בעיות.

היי גיל , דיפ פריז זו לא תוכנה בפני עצמה ? ייש מצב כזה מובנה למחשב עצמו ?

אבל גיל תוכל להגיד לי למה אתה לא יכול לענות לי על השאלת לי שאלותי , (זה יגרום לי להבין יותר ולקבל את מבוקשי )

אני עדיין עם סימני שאלה בקשר לשאלות ששאלתי ,

פורסם

קודם כל כמו שגיל אמר שיקול דעת,

אם אתה עדיין מתעקש על אנטי ויRוס יש לך את AVG חינמי הוא יתריע אם הורדתה קובץ עם וירוס וככה תמנע מלפתוח אותו.

פורסם

מה רע ב-AVG?

פורסם

AVG מצוין, אני משתמש בו כבר שנתיים, מאוד מרוצה.

פורסם

שייך, כל עוד האנטי וירוס עושה את העבודה בדיוק כמו כל אחד אחר אז זאת נקודת ההשוואה שלי.

מה רע ב-AVG שאתה כל כך שונא אותו?

פורסם

מכיר, אבל על סמך ניסיון אישי הוא היחיד שלא אכזב אותי.

פורסם

כל קובץ שאתה מוריד ולא בטוח בו אתה יכול לבדוק דרך אתר שמעביר אותו ב43 אנטיוירוסים שונים ונותן אינדיקציה אם זה אכן וירוס. זו גם דרך לראות אם יש אנטיוירוסים שאוהבים לתת false positives, ראה ערך AVG....

https://www.virustotal.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים