עבור לתוכן

בעיית כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרטיס מסך MX 440 64mb ddr +tv OUT של GForce 4.

קניתי כבל מעולה (15 מ' - הלחמה בחנות, מינימום הנחתה), ועדיין כאשר אני מחברת לטלויזיה (טלויזיה חדשה ומצויינת) אני רואה רק בשחור לבן ועם קפיצות. האם יש קשר לסוג הכרטיס? האם החלפת הכרטיס תפתור את הבעייה?

תודה מראש

;)

פורסם

טוב דבר ראשון הכרטיס מסך הזה הוא די ישן אבל זה לא קשור

כנראה שפשוט משהו לא מחובר טוב..

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לא מחובר טוב?

פורסם

כיוונת את היציאה ל PAL-B ?

פורסם
  • מחבר

אוי...

תוכל להסביר יותר?

אני עובדת עם התוכנה של NIVIDIA = NVIEW

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרטיס מסך MX 440 64mb ddr +tv OUT של GForce 4.

קניתי כבל מעולה (15 מ' - הלחמה בחנות, מינימום הנחתה), ועדיין כאשר אני מחברת לטלויזיה (טלויזיה חדשה ומצויינת) אני רואה רק בשחור לבן ועם קפיצות. האם יש קשר לסוג הכרטיס? האם החלפת הכרטיס תפתור את הבעייה?

תודה מראש

;)

הכרטיס כנראה משדר בNTSC לטלויזיה PAL...

NTSC וPAL הן שתי שיתות שונות לשידור

בארה"ב משתמשים ב NTSC(לדוגמא) ובישראל משתמשים ב PAL

לך להגדרות כרטיס ותעביר את זה ל PAL

פורסם

או שהדר התמימה ניסתה לחבר את הכבל לוידאו ומשם להוציא לטלויזיה ובמקרה ראתה סרט DVD מוגן במחשב???

יכול להיות אולי?

ידע כללי שתדעו חברה כמו חלק מהמכשירי DVD שיודעים איכשהו אין לי מושג איך כשהכבל מחובר למכשיר וידאו ואז הסרט קופץ ומשנה צבעים או הופך לשחור לבן- בקיצור משתגע. אם הדר לא הפעלת שום DVD יכול להיות שאת מוציאה אות NTSC לטלויזית PAL או אולי ההפך כי היא לא מולטיסיסטם שקוראת את שני הפורמטים, בכל אופן אם זאת התקלה אפשר לשנות את סוג היציאה בהגדרות הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

רק רציתי ליידע אתכם - הבעייה נפתרה -היציאה מהמחשב שלי היא יציאת s-video והכבל שהזמנתי בחנות הוא RCA ולכן רכשתי גם מתאם svideo-RCA. מתברר שהמתאם היה על הפנים והעביר תמונה רק בשחור לבן. רכישת מתאם אחר פתרה את הבעייה ועכשיו אני רואה יופי של סרטים בצבע! בקשר לאיכות התמונה - היא לא מדהימה אבל סבירה בהחלט ויכול להיות שהיא קשורה לאיכות הסרט או לחילופין לכרטיס המסך שלי שהוא כנראה קצת עלוב ולא מצליח לשדר תמונה איכותית. כך או כך רוב הבעיות שלי נפתרו ואני די מרוצה.

תודה לכולם על הרצון לעזור.

הדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים