עבור לתוכן

רמקולים לחדר

Featured Replies

פורסם

אחי בתל אביב יש חנות ליד החוף אני לא זוכר איך קוראים לה(אני יברר לך)

יש שם רמקוללים למוזיקה מפציציםםםםם למוזיקה קודה KLH כל מיני אני מכיר כמה אנשים שקנו משם ולא הצליחו בכלל להגיע לשיא הווליום, וכל זאת בסביבות ה 2000 שקל(רמקולים נטו).

• תגובות 42
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המגבר גם נכלל באיכות של הרמקולים? כי אם לא אני יכול להשיג מגבר ב-200 ש"ח מחבר שמנגן בגיטרה :P

פורסם

בוודאי. מגבר של גיטרה לא שייך בכלל לעניין, ואין שום טעם לקנות רמקולים ב2800 ומגבר ב-200

פורסם

מממ...שמע בן אדם , יש לי עצה בשבילך.

תתחיל לקרוא, להתעניין, לשמוע, ולהבין קצת את כל נושא הסטריאו לפני שאתה בכלל חושב על לקנות מערכת כי כרגע , אני חושש, אתה תשרוף את כל הבית ברגע שתנסה לחבר את מה שתקנה. מכיוון שאינני יודע היכן אתה גר, עלי לקחת מקדם זהירות משום שאתה עלול להיות די קרוב. ;)

פורסם
  • מחבר

אממ, כמה דברים, קודם כל זה נכון שאין לי מושג בגרוש בכל מה שקשור למערכות שמע, ולכן אני כאן לא? ובקשר למגבר, זה בעצם רסיבר לא? ואם כן, מה שאני רוצה, רסיבר של PIONEER עולה כ-1200 ש"ח

פורסם

רסיבר זה מגבר עם רדיו.

לחבר לרמקולים כמו הטריאנגל טיטוס מגבר של פיוניר ב1200 שקל זה שטות.

פורסם

הלינק שנתת לא עולה אצלי משום מה אבל לפי הנימה בקול שלך אני מבין שזה איזשהו משהו שאומר שקודה חרא...אני טועה?

אז אם אני לא טועה, אני אישית שמעתי את הרמקולים האלה(עם רסיבר סטראו קנווד ודיד וי די של פיוניר)

והם מרעידים את כל השכונה באיכות אדירה!!

פורסם

לא אתה לא טועה, הלינק המדובר הוא על מאמר בשנוא של קודה וכל שאר הזבל הזה.

תעשה חיפשו תמצא מספיק תוצאות בנושא.

פורסם
  • מחבר

יוו התייאשתי כבר בסוף אני אלך על איזה ALTEC LANSING פשוט ב-400 ש"ח

פורסם

אתם מדברים פה על יד שנייה..איפה יש את המקומות האלה?

פורסם

לוחות באינטרנט, חנויות שמוכרות מתצוגה או יד שניה, מכירות ריקון תכולת דירה וכדומה

פורסם

יוו התייאשתי כבר בסוף אני אלך על איזה ALTEC LANSING פשוט ב-400 ש"ח

שמע אף אחד לא בא ואמר לך שקניית מערכת היא תהליך שלוקח יום וחצי, הוא לא !

זה דורש זמן, סבלנות, וכסף.

תתחיל לעשות סבב חנויות, תתחיל לקרוא חוות דעת של אנשים ברשת, תתחיל לקרוא על סוגי הגברות ורמקולים

וככה לאט לאט תלמד ותראה לאיזה כיוון אתה נוטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים