עבור לתוכן

אוזניות אלחוטיות לסמרטפון לנסיעות, כ350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד.

ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו.

לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear.

הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר.

מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי לא ל1000 ש"ח).

תודה מראש!

פורסם

גם אני באותו מצב שלך.

אשמח לשמוע המלצות...

פורסם

Sony DR-BTN200

אין לי ניסיון עם המוצרים האלו, אבל מכל האוזניות שיצא לי להתקל בהן - אלו היחידות (מתחת ל 100 דולר) שלא קטלו אותן לגמרי בביקורות...

בתקציב גדול יותר יש לך את הסנהייזר RS160 שגם כן מקבלות ביקורות טובות.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות, אבל - לא רק שה

RS160 הוא לא בתקציב "קצת" יותר גדול - אלא עולות פי שלושה (!) - הן אפילו לא אוזניות bluetooth כך שהן ממש לא רלוונטיות.

בנוגע לסוני - לא ממש מצאתי אותן למכירה בארץ, באיביי אפשר למצוא אותן ב100$~ לפני מיסים ומשלוח, האם זה באמת שווה את זה ביחס לאוזניות זולות יותר?

פורסם

צודק לגבי הסנהייזר, שכחתי לרגע שאתה מחפש אוזניות בלוטות' לנסיעה :kopfpatsch:

הסוני נחשבות טובות ויש להן הכל. אני ראיתי באיביי 100 דולר כולל משלוח. על אוזניות אין מכס, רק 18% מע"מ.

יש לך אותן גם במבצע מכאן -

https://www.massdrop.com/buy/sony-drbtn200

המחיר שיוצהר בדואר יהיה 78.99 דולר, אז סיכוי טוב שהמכס יחליט לא יחייב את החבילה בגלל ההפרש הקטן בסכום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים