עבור לתוכן

Gigabyte Radeon R9 280X OC Windforce vs. MSI GTX 770 Gaming vs. Sapphire Radeon R9 28

Featured Replies

פורסם

עריכה: הרגע שמתי לב שזה לא נכנס בכותרת, הכרטיס השלישי הוא: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X

אהלן חברים (:

החלטתי לשדרג את כרטיס המסך לחדש, ואני מתלבט בין ה-3 שבכותרת.

המפרט הנוכחי כולל:

I5 2500k @ 4.2 GHz

Asrock Z3 Pro

8GB Ram

Antec Neo Eco 620W

Dell UH2312HM

השימוש העיקרי הוא משחקים. זה כולל משחקים מכל הסוגים וכל הז'אנרים כמו GW2, AC4, BF4, Crysis 3 וכו וכו...

רעש הוא משהו שמפריע לי רק קצת, מהבחינה שאני לא אוהב לשמוע מטוס סילון בזמן שאני משחק, אז כל עוד זה לא משהו ממש מרעיש - אני בסדר עם זה. קירור זה משהו שכן חשוב לי כי אני ממש אוהב לראות טמפרטורות נמוכות על הכרטיס.

אחרון חביב, אני אוהב לעשות ממש קצת OC, יותר בשביל הכיף שבזה, מאשר בשביל להשיג ביצועים רציניים בעזרת OC.

אז אני צריך לבחור מה-3 שלמעלה שטווח המחירים הוא בין 1,490 עבור ה-Gigabyte (ב-IQPC), דרך 1,590 עבור ה-Sapphire (טי.אם.אס) ועד 1,660 עבור ה-MSI (גם ב-TMS).

על מה הייתם ממליצים בקריטריונים של FPS, שקט, קור, OC ותמורה כספית?

הרבה תודה!

נערך על-ידי danvish

פורסם

מבחינת FPS תקבל יותר FPS מה-GTX770, מבחינת שקט גם ה-770 לוקח(הכי רועש הוא ה-VAPOR X), הוא גם קריר יותר לעומת השניים של AMD, מבחינת OC כנראה שהגיגה-בייט 280X ומבחינת תמורה לכסף ה-280X הם אחלה תמורה.

עדיין אין ממש משחק שצורך המון מעבר ל2GB זכרון גרפי(ה-770 רק בעל 2GB ושני ה-280X עם 3GB), כנראה שבעתיד הגורם הזה יהיה מכריע יותר.

פורסם

תישכך מGTX770 ,ה280X טוב יותר בכל הבחינות!!!

יותר FPS מה770? לא נכון בכלל בכלל רוב המשחקים 280X לוקח !

והפוטנציאל של הOC אני בכלל לא מדבר.

הגיגה-בייט באמת הכי טוב ,אני יש לי VAPOR X הגדרתי לו פרופיל קירור לפי מדריך מצויין של IDANMAL והרעש סביר מאוד.

הגעתי עד ל1300/1600 OC בלי לגעת במתחים החום לא עובר 66

BF4 FPS 70-90

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

Yookidoo - לא כל כך הבנתי - אישית יש לך את ה-vapor X ואתה עדיין ממליץ על הג'יגהבייט?

פורסם

בדיוק ! פשוט ש280X רק יצא הגירסה הראשונה שהייתה בחנות זו VAPOR X ג'יגהבייט עדיין לא הגיעה, אז אתה יודעה חוסר סבלנות :s07:

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

עשיתי קצת מחקר סביב הרשת - נראה שמתלוננים על ה-OC של הזיכרון של ג'יגהבייט, בגלל היצרן זיכרונות.

מבחינת קירור הג'יגהבייט יותר קר מה-MSI, למרות שאני לא בטוח אם זה פשוט שה-280X קר יותר מה-770 או שהווינדפורס פשוט עובד טוב יותר מהטווין פרוזר.

מבחינת רעש הג'יגהבייט קצת רועש יותר, ומבחינת OC ה-MSI דווקא בעל פוטנציאל גבוה יותר, אבל בגלל מגבלת ה-80 מעלות של Nvidia הרבה פעמים ה-OC פשוט לא יעיל כי הוא באזור ה-79 מעלות כבר מהקופסא.

באמת שאני לא בטוח מה לבחור ביניהם, TECH POWERUP נתן ל-MSI ציון של 9.8, בעוד ה-gigabyte קיבל 8.3. ההבדל במחיר של בערך 160 שקל הוא די זניח, כי זה כרטיס שמיועד לשנתיים לפחות והצריכת חשמל הנמוכה יותר של ה-MSI בפרק הזמן הזה תפצה על זה.

פורסם
  • מחבר

האמת שלא שמעתי על startpc, איך הם? בכוונה בחרתי מוצרים רק מחנויות שאני בוטח בהם כמו TMS או IQPC (ה-חנות בעיניי).

אני בהחלט אבדוק גם את ה-asus (אני מעריץ אישי של ASUS) עכשיו שאני יודע שגם אותו אני יכול להשיג.

ד"א, מה היית ממליץ בין ה-MSI לבין ה-Gigabyte, קלייטון?

פורסם

אין לי נסיון אישי איתם.

הGigabyte עדיף לדעתי.

אתה יכול לנסות לדבר עם IQPC שאולי יתנו לך את הASUS במחיר טוב.

נערך על-ידי klayton

פורסם

ומבחינת OC ה-MSI דווקא בעל פוטנציאל גבוה יותר, אבל בגלל מגבלת ה-80 מעלות של Nvidia הרבה פעמים ה-OC פשוט לא יעיל כי הוא באזור ה-79 מעלות כבר מהקופסא.

ב-guru3d ה-MSI Gaming שלהם מגיע למקסימום ל-69 מעלות מהקופסא.

ואין מגבלה של 80 מעלות, אפשר לכוון את ה-Temp Target עד ל-95 מעלות.

פורסם
  • מחבר

אכן, ראיתי את ה-69 מעלות של guru3d, ה-79 מעלות היה לקוח מ-TechPowerUp - קצת מוזר שיש הפרש של כמעט 10 מעלות בין 2 אתרים כאלה...

פורסם

הכל יכול להשפיע.

טמפ' של החדר, אם עשו את הבדיקה עם או בלי מארז, תוכנה או משחק שונה וכו'

פורסם
  • מחבר

כן אני מניח שאתה צודק, זה הפעם היחידה שראיתי תוצאה כזו גבוהה.

שאלה בנוגע ל-VRAM - ראיתי שמדברים על זה שהמון משחקים חדשים (Crysis 3, BF4) כבר משתמשים ביותר מ-2GB ברזולוציה של 1080P.

בהתחשב בזה שזה כרטיס שמיועד לפחות לשנתיים, יש מקום לשקול להעדיף את ה-R9 280X בגלל שהוא בא עם 3 ג'יגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים