עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס מסך במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי השבוע מחשב חדש די חזק אבל הבעיהשזה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר או עובד

במחשב רשום שזה הכרטיס Intel® HD Graphics 4600

המחשב שקניתי :

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11

SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI

בבקשה שמישהו יעזור לי להבין למה הכרטיס לא עובד

פורסם

טוב, נתחיל מזה שהבעיה לא ממש ברורה. לכן אני אתן קצת רקע לנושא.

זה המעבד שלך - Core i5 4570:

http://ark.intel.com/products/75043/Intel-Core-i5-4570-Processor-6M-Cache-up-to-3_60-GHz

זה הלוח שלך - Gigabyte GA-B85M-D3H:

http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4567

את הדגם המדוייק של כרטיס המסך שלך לא הצלחתי למצוא באתר של Sapphire (לא יודע למה הוא לא מופיע שם, אולי טעית בדגם או שאולי האתר שלם לא מעודכן).

ברוב המעבדים של היום יש ליבה גרפית מובנית, ובהתאם לך - ברוב הלוחות יש יציאות גרפיות. במעבד שלך הליבה הגרפית היא Intel HD Graphics 4600, ובלוח שלך יש 3 יציאות גרפיות: D-SUB (חיבור VGA אנלוגי), DVI-D וחיבור HDMI (היציאות האלו נמצאות בפאנל האחורי של הלוח, ליד החיבורים של המקלדת, ה USB וכרטיס הקול). בנוסף לכך יש לך כרטיס מסך חיצוני (ה 7970), שגם לו יש יציאות גרפיות. כאשר יש כרטיס מסך חיצוני, הוא אמור לקבל עדיפות על כרטיס המסך המובנה.

דבר ראשון שאתה צריך לעשות הוא לבדוק שאתה מחבר את המסך לכרטיס המסך החיצוני ולא לכרטיס המסך המובנה. אם זה לא עובד (אין תצוגה), תנסה לחבר את המסך לכרטיס המסך המובנה ותראה אם יש תצוגה. אם כן - יכול להיות שכרטיס המסך שלך לא יושב טוב או שבהגדרות בביוס מוגדר שכרטיס המסך המובנה יקבל עדיפות.

אם מערכת ההפעלה עולה, תראה איזה כרטיס מסך מזוהה שם (לאחר התקנת הדרייברים כמובן). אם כרטיס המסך החיצוני (ה 7970) לא מזוהה בכלל - ייתכן שיש בעיה חומרתית איתו (אולי הוא לא יושב טוב, אולי הוא תקול).

בקיצור, תרשום בדיוק מה הבעיה ואם יש תצוגה עם כרטיס המסך המובנה או לא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האם הצלחת לפתור? נראה לי שיש לי בעיה דומה.

פורסם

2 שאלות

קראת את המדריך להתקנת הכרטיס לפני ש"דחפת" אותו ללוח האם ?

חיברת לכרטיס את כבלי החשמל מספק הכוח ?

מאווררי הכרטיס יסתובבו משום שאת המתח הם מקבלים מלוח-האם.

פורסם

ביטלת את המובנה בביוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים