פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים קניתי מחשב חדש שמחוברים לו שתי הרד -דיסקים, אחד חדש שאין בו מערכת הפעלהאחרי שבאתי הביתה חיברתי והעלתי מהביוס שההרד הישן יעלה ראשון שיש בו כבר windows xp עם כל הדברים מבפנים.windows מגיע למסך הטעינה עם הלוגו והפס שזז ולא עוברת שנייה מרגע שזה עולה ויש ריסט.שיחקתי בביוס מה יעלה קודם..., ניתקתי והחזרתי את ההרד דיסק כלום לא עוזר.אשמח לעזרה תודה.
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים windows xp לא אוהבת כשמחליפים לה חומרה מתחת לרגליים. ממה שהבנתי, לקחת XP שהותקנה על מחשב מסוים וניסית להעלות אותה על מחשב אחר. זה כמעט אף פעם לא יעבוד.למה להסתבך עם זה? תתקין מערכת הפעלה מודרנית נורמלית.
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים מחבר אני לא יודע לא מכיר דרך אחרת...בכלל חשבתי לשכפל אותו לדיסק קשייח חדש בעזרת תוכנה אבל כנראה שאני אוותר על זה
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים תחבר אותו כדיסק משני, תתקין מערכת הפעלה על הדיסק הראשי, ואז תעתיק את הקבצים שאתה צריך.
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים מחבר ואז אני אוכל לראות אותו מופיע כאחד הכוננים בארד דיסק החדש אפילו שהוא לא מצלייח לעלות בהדלקה? נערך 2013 בנובמבר 2212 שנים על-ידי naorsa
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.