עבור לתוכן

משתף בסיטואציה מול TMS

Featured Replies

פורסם

צריך לציין שאין לי שום בעיה מיוחדת מול החנות פשוט רציתי לשתף בעניין

התקיימו שתי מכירות קבוצתיות אחת של רמקולים ואחת של SSD בשנייהם קניתי מ TMS

בקנייה האחרונה של SSD EVO 840 יצא שקניתי במחיר מלא 880 שח ועוד באותו יום יצאה לפועל המכירה הקבוצתית במחיר 775

באותו זמן נאמר לי על ידי קיריל שמשוייך ל TMS שאני יקבל זיכוי בגין ההפרש בין 880 שח למחיר שהמכירה הקבוצתית יצאה לפועל 775

זתומרת 105 שקל ההבטחה נאמרה פה על גבי הפורום לעיני כולם

igkNk4jCEUvJx.jpg

ביצעתי קנייה של ה SSD ומול המוכר פיזית שאלתי במפורש מה זה אומר זיכוי

והוא ענה שזה כמו כסף לחלוטין ואני יכול לעשות מה שאני רוצה איתו אצלהם

ilYU0Nm8DKrBC.jpg

כרגע בעקבות הבלק פריידי אני רואה ש KSP מציעים את הרמקולים SOLO 7 ב 720 שקל אחרי הנחה של 20 אחוז

התקשרתי ל TMS ושאלתי האם הם יכולים להשוות לי את המחיר

הם אמרו שהם יכולים למכור ב 720 אבל זה כולל בתוכו את הזיכוי שיש לי

זאת אומרת שבמקום שהם ישוו מחיר ל 720 שקל ואז אני יוסיף את הזיכוי שלי בסך 105 שקל והמחיר הסופי לרמקולים יצא 615 שקל

הם השוו את המחיר ל 720 ואמרו שזה כבר כולל את הזיכוי של 105 שקל זתומרת שהם בעצם מוכרים לי את הרמקולים ב 720+105= 825 שקל בזמן שב KSP מוכרים ב 720 ולמעשה הם לא מכבדים את הזיכוי שנתנו לי

עכשיו זה שהם מוכנים להשוות את מחיר הרמקולים לזה של KSP זה ראוי רק שזה לא המצב במציאות הם למעשה מציעים לי אותם ב 825

בטענה שהם השוו לי את המחיר ובדרך לא כיבדו את הזיכוי שניתן לי ברכישה הקודמת שהוא כסף לכל דבר ששולם במזומן

לדעתי ההתנהלות הראוייה היתה להציע מחיר על הרמקולים ואז לכבד את הזיכוי ולהוריד מאותו מחיר 105 שח ולא לעשות תרגיל כמו שתואר

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מתלונן.

פשוט תתייחס לזה כך שהתשובה שלהם היתה "לא, אנחנו לא מוכנים להשוות את המחיר לזה של KSP".

תשובה לגיטימית לחלוטין, לא זכור לי שהם מתחייבים להשוות כל הצעה.

פורסם
  • מחבר

זה היה בסדר אבל זה לא מה שהם אמרו

הם בעצם "משווים" את המחיר ל 720 ובדרך לוקחים את הזיכוי של 105 שקל

מה שיוצא מחיר סופי אמיתי של 825 שח זה אומר שהם לא באמת השוו את המחיר

אם הייתי בא אלייהם עכשיו ואומר להם שאני רוצה לקנות את הרמקולים במחיר הנוכחי 908 שח בלי שום הנחה ושיורידו לי את הזיכוי 105 שח היה יוצא 803 שקל

הם בעצם הורידו בכל זאת 83 שח מהמחיר הזה להצעה של 720

אבל בכל זאת נוצר מצב מצחיק שעדיף לקנות ב KSP ואפילו הומלץ על ידי המוכר בטלפון ולממש את הזיכוי על משהו אחר במועד אחר

"מתחרים בכל הצעת מחיר ומפרט מהפורומים * ההשוואה תתבסס על המחירים המעודכנים באתר החנות המתחרה ביום הפניה, ולאותם תנאי תשלום" אולי לא מתחייבים אבל מתחרים :|

העניין הוא כזה שהם כבר מכירים אותי וידעו שיש לי זיכוי אם בן אדם אחר היה מתקשר ומבקש להשוות ל KSP היו מסכימים לו ל 720

אבל בגלל שידעו שיש לי זיכוי בשרוול לא הסכימו ל 615 ועוד ניסו לאכול לי את הזיכוי בתוך ההצעת מחיר של 720

אולי הם לא מוכרחים אבל איך שתסתכל על זה זה מסריח

פורסם

אני מאוד אוהב את tms אחלה חברה ודווקא הכרתי אותה כאן בפורומים.. לפני כן הכרתי רק את אייבורי וקיי אס פי.. יש להם שירות מעולה ומחירים מעולים בפרט בקניית מחשה חדש .. לי אישית קניתי מחשב חדש והכרטיס מסך עשה לי בעיות וישר כשהתקשרתי אמרו לי תבוא היום נחליף לך חדש והחליפו .. כעת הכרטיס פיקס !!

פורסם

מי אמר לך שלאדם אחר הם היו נותנים ב720 ?

זכותם לא להשוות.

תממש על משהו אחר פשוט...

פורסם
  • מחבר
מי אמר לך שלאדם אחר הם היו נותנים ב720 ?

זכותם לא להשוות.

תממש על משהו אחר פשוט...

מצד אחד אומרים לי שהזיכוי שלי זה כסף לכל דבר שאני יכול להוציא על מה שאני רוצה כאילו היה מזומן

מצד שני אומרים לי שאני לא יכול לממש את הזיכוי

קיימת סתירה מהותית

זה שהם לא חייבם להשוות זה נכון

קיצר אל תקחו זיכויים זה סך הכל מילה בסוף היום וכל הכח אצל המוכר

פורסם

אתה יכול גם לשמור את הזיכוי לקנייה אחרת מהם. אם הציעו לך 720 אז אולי יתנו לך לשלם פשוט 720 וזהו ?

פורסם

אין ספק , תמיד עדיף שהכסף יהיה אצלך ולא תיהיה מוגבל .

פורסם
מצד אחד אומרים לי שהזיכוי שלי זה כסף לכל דבר שאני יכול להוציא על מה שאני רוצה כאילו היה מזומן

מצד שני אומרים לי שאני לא יכול לממש את הזיכוי

קיימת סתירה מהותית

זה שהם לא חייבם להשוות זה נכון

אין כאן שום סתירה. הם לא אמרו לך שאתה לא יכול לממש את הזיכוי שלך, הם אמרו לך שהם לא משווים את מחיר הרמקולים למחיר של KSP.

פורסם

תראה, ניסית כאן להרוויח פעמיים - זיכוי וגם השוואה למחיר מוצר במכירת BF.

צריך להגיד שקיריל לא היה חייב להגיד לך שתקבל זיכוי אחרי שרכשת מוצר ואני בספק אם ב-KSP או ברשת אחרת היו עושים זאת (מה האינטרס?).

עם זאת, קיריל סגר שאכן תקבל זיכוי, ההפרש בין המחיר שממנו רכשת למחיר שנסגר במכירה קבוצתית.

אני חושב שניסית להרוויח פעמיים כמו כל אחד לדעתי שהיה מנסה, והם לא השוו למחיר שרצית אז תשמור לפעם הבאה או תקנה מוצר אחר.

אם המצב היה שאתה בא לקנות מוצר שעולה לדוגמה 700 שקלים (סתם כך) והם היו אומרים לך שאתה לא יכול לממש את הזיכוי

או שזה יעלה לך 805 שקלים במקום 700 אז היתה פה עילה לדיון כזה.

פורסם

חוסר הבנה ..

במקום למור לו : "לא אנחנו לא יכולים להשוות אבל אם תשתמש בזיכוי שלך המחיר יצא זהה" הם אמרו : "נשווה את המחיר שיכלול בתוכו את הזיכוי".

פורסם

העניין הוא שלא היינו משווים לבן אדם אחר את המחיר במבצעים של BF. זה לא מחיר רגיל.

מצב של "אין כפל מבצעים" - אם זה נראה לך מסריח סליחה.

פורסם

^^^^ לא התגובה הנכונה לדעתי :)

כפל מבצעים ועוד איזה צריך להיות!!! זיכוי זה שווה ערך לכסף לכל דבר! והוא לא בא על חשבון מבצעים!

אם היה לכם עכשיו מבצע של 50% הנחה על מוצר מסויים לצורך הדוגמה, היתה לו את הזכות המלאה לקנות אותו במחיר המבצע הזה, לעל גבי מחיר המבצע להוסיף (כלומר להחסיר) גם את הזיכוי שמגיע לו.

אבל זה לא המקרה.

לא מדובר פה על "כפל מבצעים" אלא פשוט על העובדה שאתם לא מוכנים להשוות את המחיר מול KSP, וזה כמובן לגיטימי במיוחד ב-BF.

ואני חושב שרוב אם לא כל המשתתפים בדיון הזה גם מבינים ומסכימים עם זה...

פורסם

הכפל מבצעים - הכוונה גם להשוות את המחיר וגם להשתמש בזיכוי.

גם רשמתי "כפל מבצעים" . עם גרשיים במיוחד. לא צריך להתיחס למשמעות הישרה של הביטוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים