פורסם 2013 בנובמבר 2211 שנים זה המפרט וגם תמונה של המחשב אני לא מבין גדול בתחום ואני ולא מוצא מדריך נורמלי למרות כל החיפושים לא רוצה להתעסק ולהרוס אם אני לא רואה מדריך שיכול לעזור לי אגב אפשר לעשות OC לכרטיס הספציפי הזה GIGABYTE GTX 770 OC 4GB? תודה לעוזרים
פורסם 2013 בנובמבר 2211 שנים יש לך באתר ביקורת לדגם האקסטרים כמו כן במדור מדריכים יש הסבר על OC.חיפוש בפורום גם יעניק לך המון מידע, כמו כן אתה לא צריך מדריך ספציפי לכרטיס או לוח אם כי בבסיס הOC מבוצע אותו דבר.
פורסם 2013 בנובמבר 2211 שנים מחבר יש לך באתר ביקורת לדגם האקסטרים כמו כן במדור מדריכים יש הסבר על OC.חיפוש בפורום גם יעניק לך המון מידע, כמו כן אתה לא צריך מדריך ספציפי לכרטיס או לוח אם כי בבסיס הOC מבוצע אותו דבר.לא מוצא מדריך מפורט לMaxiumus רק לשל GIGABYTE מצאתי אך ורק סיקורואני גם רוצה לדעת אם לדגם הזה של המאיץ הגרפי אפשר לעשות OC
פורסם 2013 בנובמבר 2411 שנים כמו שציינתי אתה לא צריך מדריך "מפורט" תלמד את הבסיס, תעיין בחוברת של לוח האם ותקרא איפה ומה האופציות שאפשריות ומשם תמשיך.בכל מקרה ביקורת על הלוח אם יש פה אבל שוב מדריך ספציפי בספק שתמצא (לא רואה סיבה למה לחפש אחד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.