עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך לרכוש?

Featured Replies

פורסם

שלום.

המחשב שלי דיי ישן והמליצו לי להחליף את הכרטיס מסך והזכרון במקום לקנות חדש.

אני צריך המלצות לגבי איזה כרטיס מסך לקנות ואני מתלבט כין nvidia לבין amd שמציעים יותר זכרון וירטואלי.

אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך וזיכרון למחשב במחיר כולל של 2000 ש"ח (לשניהם) או שהאם כדאי לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שבדרך.. תודה לעוזרים.

מפרט המחשב:

מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155

קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2

לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H

זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz

דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB

כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5

מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming

ספק כח: SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC 12cm Fan

חשוב לציין שאני מעוניין שהמחשב יריץ לי בעתיד GTA V ברמה טובה ויחזיק לי לשנים הקרובות.

תודה לעוזרים :cognee:

פורסם

זה שהמליצו אז המליצו.. i7-2600 זה בכלל לא מחשב ישן. המעבד מצויין ומתאים לכל שימוש ביתי שאתה יכול להעלות על דעתך.

איפה אתה מרגיש שהמחשב שלך איטי?

אולי האיטיות נובעת מהגדרות ותוכנה? (דרייברים, עידכונים וכו')

פורסם
  • מחבר

את "האיטיות" אני מרגיש בעצם במשחקים חדשים שיוצאים.

לדוגמא (Cod ghosts) אני בעצם לא מצליח לשחק על גרפיקה גבוהה (FPS יורד)

ובגלל זה אני מעוניין להחליף כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים שעומדים לצאת לדוגמא GTA V.

ביקשתי המלצה לגבי כרטיס מסך וזכרון כי אני כבר מבולבול מכל השמות שתוקעים לכרטיסים ולזכרונות היום חח.

פורסם

אני בספק שהבעיה בכרטיס המסך שלך כנראה הבעיה היא במשחק עצמו שלא חסר לו בעיות שונות ומשונות.

תן דוגמא אחרת למשחק אחר או אולי עדיף בכלל לכמה משחקים.

אגב על איזו רזולוציה אתה משחק?

פורסם

הייתי ממליץ להוסיף עוד זיכרון.

פורסם

אם הורדת פרוץ אז הוא מכיל איזה MALEWARE שטוחן לך את הכרטיס מסך בשביל לכרות ביטקוין

פורסם
  • מחבר

כל מה שביקשתי זה המצלה לגבי כרטיס מסך וזכרון...

הכרטיס מסך שלי לא יצליח להריץ בעתיד משחקים חדשים כי אין לו מספיק זכרון וירטואלי וגם בגלל שהוא ישן יחסית.

אשמח לעזרה

פורסם

כרטיס מסך חיצוני לא משתמש בזיכרון הראשי. לכרטיס יש זיכרון משלו, אל תקשור בין השניים.

לעניין זיכרון - יש לך כבר ארבע. תוסיף עוד סטיק של 4 וזה אמור להספיק.

אתה יכול לרדת בתקציב ולקנות כרטיס גרפי בסביבות 1000 ש"ח. תיהנה משיפור משמעותי בביצועי משחק.

עד לכרטיס הבא...

דוגמאות לכרטיסים בסביבות 1000 ש"ח:

GTX 660

HD 7870

R9 270X

האחרון חדש יותר, עדיף במעט מהשניים האחרים ועולה טיפה יותר.

פורסם

בGHOSTS גם על המחשב שלי מרגיש איטיות לפעמים על הגדרות גבוהות עם FXAA במולטיפלייר.

פורסם

4GB DDR3 1333MHz נוספים יעלו לך 154ש"ח

הכי זול לפי זאפ

Kingston KVR1333D3N9/4G

בכל מקרה למרות שלא כתבת עוד דוגמאות למשחקים 1846ש"ח נשארו לכרטיס מסך ואתה יכול ללכת על GTX 770 או R9 280X שהם הכי טובים בתקציב אאל"ט(מבלי לחרוג ובניצול של כמעט כל התקציב) ואם אין לך צורך אתה תמיד יכול ללכת על כרטיסי מסך זולים יותר שעדיין יהיו חזקים משלך משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים