עבור לתוכן

AMA #1 Lynch

Featured Replies

פורסם
eason blµz];4824741']
זה שרוצים קאפים וטורנירים זה לא אומר שאי אפשר לעשות עוד דברים' date=' כבר תוכנן טורניר וכן יש שתי מנהלי טורנירים, כולה הוא ניסה משהו ישר לבוא ולהוריד לו תביטחון ? תמצא דרך אחרת להגיד תדברים שלך...

SOREX או איך שקוראים לו זה לא קשור אלייך אחי באמת.

עצוב שאני בא מציע לעזור בטורנירים לעשות 1v1 וכול מיני קאפים כאלה אומרים לא לא צריך ואחר כך מביאים תחרא הזה תעשו לי טובה ...זה גם ממש לא מגבש את הקהילה ובמיוחד לא את קהילת COD הישראלית .

אם אתם שואלים אותי

CUPS&SHIT>THIS SHIT[/quote']

מי אמר לך שלא צריך, אמרתי שיש עוד דברים חוץ מזה ויש תאנשים שדואגים לקאפים והטורנירים, איזה סיבה יש שזה לא יגבש כי אתה אומר שזה לא ? זה נחמד זה הכל זאת המטרה + להחיות קצת את הפורום.

• תגובות 32
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה ה KD שך?

פורסם

מתי בכית פעם אחרונה?

אנשים אתם לא מנצלים את השאלות שיש כמו שצריך

פורסם

FAIL

פורסם
eason blµz];4824735']במקום להביא מנהל טורנירים שיעשה קאפים של 1v1/2v2/3v3 וכל מיני דברים לגבש תקהילה אתה מביא לי כתב (מילא כתב אבל מה זה החרא הזה ? )

אתה חושב שלאנשים אכפת פה איזה סרט אני אוהב ? מה מקור הניק שלי ? כמה ססוכר אני שם שאני שותה קפה על הבוקר ? כמה sens אני משחק ?

זה לא מעניין אפאחד

אתה צודק אחי זה לא מעניין אף אחד

בגלל זה האשכול הוא על לינץ ולא עליך

hqdefault.jpg

פורסם
אתה צודק אחי זה לא מעניין אף אחד

בגלל זה האשכול הוא על לינץ ולא עליך

hqdefault.jpg

Kelso-Says-Burn-That-70s-Show.gif

פורסם

"לא יודע Savior דווקא שיר לא משהו..." -אביב לפני שבועיים

פורסם
"לא יודע Savior דווקא שיר לא משהו..." -אביב לפני שבועיים

ehe

פורסם

כמה ססוכר אתה שם שאתה שותה קפה על הבוקר ?

ספאם לא קשור

קיבלתה אזהרה.

פורסם

Reason אחי עם תגובות כאלה ואנשים כמוך בדוק לא תהיה פה קהילה..

לא הגעת לקהילה בנויה .. אתה "מאלה" שבונים אותה.. אז ואללה תהיה רגוע ותן כבוד לבן אדם הוא לא אשם בזה שאין לך סבלנות לכלום..

ואת האמת יש אחלה קהילה באירופה עם קאפים עניינים ושיט כמו שאתה אומר תשחק שם.. נראה איך תשתלב..

הייתי חייב מצטער שזה לא קשור לטופיק.. !

ועכשיו ללינץ'

אם לא היה לך את כסף לקנות את המשחק מה הדרך הכי מגעילה שהייתה נוקט כדי להשיג את המשחק :)

חח שאלה גנובה אבל מצפה לתשובה כנה :)

פורסם

לא הגעת לקהילה בנויה .. אתה "מאלה" שבונים אותה.. אז ואללה תהיה רגוע ותן כבוד לבן אדם הוא לא אשם בזה שאין לך סבלנות לכלום..

ואת האמת יש אחלה קהילה באירופה עם קאפים עניינים ושיט כמו שאתה אומר תשחק שם.. נראה איך תשתלב..

ועכשיו ללינץ'

אם לא היה לך את כסף לקנות את המשחק מה הדרך הכי מגעילה שהייתה נוקט כדי להשיג את המשחק :)

תשובה שאני אפילו יכול לענות:

"אמא מה 4 ספרות אחרונות של הכרטיס אשראי?"

פורסם

לאיזה זרם ביהדות אתה הכי מתחבר?

פורסם

ועכשיו ללינץ'

Alboraq.com

- - - תגובה אוחדה: - - -

תשובה שאני אפילו יכול לענות:

"אמא מה 4 ספרות אחרונות של הכרטיס אשראי?"

זאת האופציה הראשונה שאני מנסה :)

פורסם

רעיון נחמד ומקורי,לדעתי השאלות צריכות להיות טיפה יותר קשורות למשחק ולקהילה,פחות שיר אהוב ואסוציאציות - לא מעניין כל כך.

בהצלחה בפעמים הבאות!

פורסם
  • מחבר
רעיון נחמד ומקורי,לדעתי השאלות צריכות להיות טיפה יותר קשורות למשחק ולקהילה,פחות שיר אהוב ואסוציאציות - לא מעניין כל כך.

בהצלחה בפעמים הבאות!

קדום כל תודה על ההערות אבל אני רוצה שגם אנשים יכירו שחקנים טיפה יותר אישי וכן פעם הבאה אני יעשה שאלות שקשורות יותר למשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים