עבור לתוכן

AMA #1 Lynch

Featured Replies

פורסם

AMA #1 Lynch

למי שלא יודע מה זה AMA או מה הקונספט של זה אז ככה - AMA אלו ראשי תיבות של Ask Me Anything והמטרה לקבל זווית ראייה שונה להרבה נושאים שאותו בן אדם מעורב בהם, דעות שלו לגבי החלטות שונות, וגם לקרב ביחד את הקהילה טיפה יותר.

בכל שבוע נבחר מישהו מן הקהילה, נציג לו מספר שאלות שהכנתי מראש ובנוסף לכך לכם הקהילה תהיה הזכות לשאול אותו הכל, שאני אומר הכל אני מתכוון לכל דבר לאו דווקא קשור לקוד.

כמובן שהשאלות צריכות להיות כפופות לחוקי האתר ואם הוא לא מעוניין אז יש לו הרשות לא לענות.

לאחר זמן מה (4-5 ימים) ינעל האשכול ובכל שבוע AMA חדש !

הצג את עצמך

אני אביב והשם שלי במשחק זה Lynch, בן 17 מכפר סבא, משחק כרגע ב RiM.

מקור הכינוי שלך?

פעם קראו לי NonStoPirate ואז חבר אמר לי שזה שם ארוך ולא יפה אז הוא הביא לי ניק חדש Lynch, ותאמת שאהבתי ומאז אני איתו.

איך התחלת לשחק קוד?

ביסודי בערך בכיתה ו', הייתי אצל חבר והוא הראה לי את הסינגל פלייר cod4 ואז הלכתי וקניתי אותו. סיימתי תסינגל שיחקתי קצת במולטי לא תחרותי או משהו וממש קצת. ואחרי זה שיחקתי גם cod 5 שוב באותה מתקונת של סינגל פלייר כי אהבתי ממש סינגל פליירס אז. ואז בעצם בcod6 הכרתי את התחרותי.

אני אזרוק מילים ותענה אסוציאטיבית:

rim- אבירים

call of duty- משחק

כדורגל- ברצלונה

macro- never

cheats-never

מה אתה חושב על גוסטס בהשוואה לשאר המשחקים?

את האמת שבהתחלה התאכזבתי ממש ואחר כך כשתהחלתי להתרגל התחלתי כבר להנות ממנו, וכרגע מבחינתי זה פשוט עוד משחק בסידרה ולא יותר. האמת שאני לא מחפש להשוואת בין הקודים כי כל עוד אני משחק במשחק אני יתקדם לחדש, אני לא מחפש להיתקע מאחורה או לחפש את הטוב ביותר.

איך היית מתאר את סגנון המשחק שלך?

אגרסיבי כשצריך ופסיבי כשצריך.

שיר?

Rise Against - Savior

סרט?

גול !

מילות סיום?

בהצלחה לקהילה מקווה לראות פעילות ושיהיה לכולנו כיף ^^.

• תגובות 32
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה המאכל שעושה את הנודים הכי מסריחים ?

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה תגובות רציניות? אני רוצה לראות איך הפעילות הזאת הולכת ולדעת אם אפשר להמשיך בה ותגובות כאלה יגרמו לי להפסיק....

פורסם

במקום לעשות קאפים ותחריויות עושים לי תחרא הזה...אתם רציניים ?

פורסם
eason blµz];4824726']במקום לעשות קאפים ותחריויות עושים לי תחרא הזה...אתם רציניים ?

מה הקשר?

יש קאפ ביום חמישי ולשבוע הבא מתכננים להשיג פרסים לקאפ אולי קצת ארוך יותר..

פורסם

איך הרגשת כאשר נודע לך שאתה נוב?

פורסם

איזה קוד הכי אהבתה מכולם ?

פורסם

מה מרגש אותך?

פורסם

מה הספר האהוב עליך

פורסם
מה הקשר?

יש קאפ ביום חמישי ולשבוע הבא מתכננים להשיג פרסים לקאפ אולי קצת ארוך יותר..

במקום להביא מנהל טורנירים שיעשה קאפים של 1v1/2v2/3v3 וכל מיני דברים לגבש תקהילה אתה מביא לי כתב (מילא כתב אבל מה זה החרא הזה ? )

אתה חושב שלאנשים אכפת פה איזה סרט אני אוהב ? מה מקור הניק שלי ? כמה ססוכר אני שם שאני שותה קפה על הבוקר ? כמה sens אני משחק ?

זה לא מעניין אפאחד

פורסם

כמה ססוכר אתה שם שאתה שותה קפה על הבוקר ?

פורסם
eason blµz];4824735']במקום להביא מנהל טורנירים שיעשה קאפים של 1v1/2v2/3v3 וכל מיני דברים לגבש תקהילה אתה מביא לי כתב (מילא כתב אבל מה זה החרא הזה ? )

אתה חושב שלאנשים אכפת פה איזה סרט אני אוהב ? מה מקור הניק שלי ? כמה ססוכר אני שם שאני שותה קפה על הבוקר ? כמה sens אני משחק ?

זה לא מעניין אפאחד

זה שרוצים קאפים וטורנירים זה לא אומר שאי אפשר לעשות עוד דברים' date=' כבר תוכנן טורניר וכן יש שתי מנהלי טורנירים, כולה הוא ניסה משהו ישר לבוא ולהוריד לו תביטחון ? תמצא דרך אחרת להגיד תדברים שלך...

- - - תגובה אוחדה: - - -

איזה קוד הכי אהבתה מכולם ?

MW2

פורסם
  • מחבר
eason blµz];4824735']במקום להביא מנהל טורנירים שיעשה קאפים של 1v1/2v2/3v3 וכל מיני דברים לגבש תקהילה אתה מביא לי כתב (מילא כתב אבל מה זה החרא הזה ? )

זה לא מעניין אפאחד

המטרה היא לגבש את הקהילה וגם שאנשים ידעו נניח איזה תחומי עניין יש לו ויוכלו לדבר איתו על זה, או כל מיני...

כנראה שהקהילה לא מספיק בוגרת פה.... בקהילות אחרות זה הצליח

פורסם
זה שרוצים קאפים וטורנירים זה לא אומר שאי אפשר לעשות עוד דברים, כבר תוכנן טורניר וכן יש שתי מנהלי טורנירים, כולה הוא ניסה משהו ישר לבוא ולהוריד לו תביטחון ? תמצא דרך אחרת להגיד תדברים שלך...

SOREX או איך שקוראים לו זה לא קשור אלייך אחי באמת.

עצוב שאני בא מציע לעזור בטורנירים לעשות 1v1 וכול מיני קאפים כאלה אומרים לא לא צריך ואחר כך מביאים תחרא הזה תעשו לי טובה ...זה גם ממש לא מגבש את הקהילה ובמיוחד לא את קהילת COD הישראלית .

אם אתם שואלים אותי

CUPS&SHIT>THIS SHIT

פורסם
  • מחבר

מה קהילת קוד שונה מקהילות אחרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים