פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה התושבת של המעבד על הלוח אם? למה אי אפשר להרכיב כל מעבד על כל לוח אם? איך אני יודע באיזה תושבות הלוח אם שלי תומך? לוח אם יכול לתמוך ביותר מסוג אחד של תושבת? תודה :-)
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים אי אפשר להרכיב כל מעבד על כל לוח משום שפיזית זה לא יכנס. וגם אם יכנס איכשהו זה לא יעבודבכל דף מוצר בין אם באתר מכירות או באתר היצרן יהיה רשום את סוג התושבתנכון לגבי מעבדים וקירורם, לוחות אם או כל דבר שרלוונטי
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים רק עוד משהו נוסף (שפחות רלוונטי היום) התושבת זה לא הכל. כך למשל היה עם LGA 775 לפני כמה שנים.תמיד מצויין בדף של המוצר של כל לוח אם באיזה דגמי מעבד הוא תומך ומאיזה גרסאת BIOS.
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים מחבר ומה זה התושבת 775? מה שונה בה? וזה משנה אם הזכרונות הם DDR 2 או DDR 3?
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים במקרה של LGA 775 היו כמה דורות של מעבדים שונים. זה לא הפעם הראשונה ויכול להיות שיחזור שנית.כמובן שגם זכרונות זה משחקים תפקיד ולא רק הדור של הטכנולוגיה. למה שלא תיכנס לויקיפדיה לקרוא קצת על הנושא? יש לך הסברים מורחבים על כל נושא כזה.
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים מחבר אני קורא הרבה על זה, פה רק חיפשתי הבהרות, תודה :-) שאלה אחרונה, כרטיסי מסך הם כמו מעבדים, שיש להם תושבת אחת? או שאפשר להרכיב כל כרטיס על כל לוח אם?
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים כמה כמה שנים כל הכרטיסים משתמשים ב PCI Express. למרות שיש כמה דורות לתושבת, היא דומה פיסית ויש תאימות לאחור.היום ניתן להכריב כל כרטיס מסך על כל לוח אם בעל חריץ PCI Express 16.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.