עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום, וערב טוב לכולם! ;)

בעזרת השם בזמן הקרוב אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על PIV 3.0C, ואני צריך עזרה ממכם לגבי איזה כרטיס קול לקחת.

נתחיל עם זה שאני מיתכוון ליקנות את מערכת ה ATP 3, האם היא מערכת בעלת סאונד איכותי וכמו כן גם איך העוצמה שלה? עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון הסאונד של המוסיקה (כלומר שירים וכל מה שקשור לזה) והסרטים ומעדיף איכות גבוה שלהם. הסאונד של המישחקים פחות מעניין אותי, עדיין שיהיה טוב אבל אני לא מיתכוון ליקנות רמקולים 5.1 או כאלה למינהם , אני רק רוצה סאונד סטריאו באיכות גבוה בתקציב נתון.

דבר נוסף זה שיש לי אורגן חשמלי של YAMAHA בדגם EZ - 30 (למיקרה שאולי מישהו מכיר) ואני מעוניין אהיה לחברו למחשב ולהקליט לתוך המחשב שירים שאני אנגן ( זה אפשרי נכון?) . כפי שידוע לי צריך כניסות מידי אז רציתי לדעת איך יהיה אפשר לחבר את האורגן למחשב? ואיזה כרטיס קול מתאים לזה?

בנוסף ( כן אני יודע שזה הרבה) יכול להיות שביום ההולדת שלי בעוד כשנה אני אקנה מערכת סטריאו או מערכת מגבר ורמקולים ואני ארצה לחבר אותה למחשב , אני מתאר לעצמי שניתן לעשות דבר כזה. האם בשביל זה צריך כרטיס קול אחר? או כניסות מיוחדות?

אני מקווה שתצליחו ליבחור לי כרטיס מתאים. התקציב אני לא יודע בדיוק אך שלא יעבור את האלף.

תודה רבה וסליחה על כל השאלות המרובות.

פורסם

א.

אני חושב שאם אתה מתכנן על מערכת סטאריו איכותית לחדר שלך, תוותר על הרמקולים של אלטק. הם כנראה לא יתקרבו לאיכות של הסטאריו, וחבל, סתם.

כעקרון בשביל הATP לא חיבים איזה כרטיס קול מפוצץ כי זה מערכת רמקולים איכותית אבל לא משהו בסדר גודל...

אבל אם אתה תתחבר למערכת סטאריו איכותית, יש מקום להשקיע.

Audiotrak Maya 7.1 Sound Card, או Creative Audigy 2 Bulk Sound Card

אין טעם ללכת יותר רחוק מזה לדעתי. שני הכרטיסים מגרדים את סכום חמש מאות שקלים..

פורסם
  • מחבר

א.

אני חושב שאם אתה מתכנן על מערכת סטאריו איכותית לחדר שלך, תוותר על הרמקולים של אלטק. הם כנראה לא יתקרבו לאיכות של הסטאריו, וחבל, סתם.

כעקרון בשביל הATP לא חיבים איזה כרטיס קול מפוצץ כי זה מערכת רמקולים איכותית אבל לא משהו בסדר גודל...

אבל אם אתה תתחבר למערכת סטאריו איכותית, יש מקום להשקיע.

Audiotrak Maya 7.1 Sound Card, או Creative Audigy 2 Bulk Sound Card

אין טעם ללכת יותר רחוק מזה לדעתי. שני הכרטיסים מגרדים את סכום חמש מאות שקלים..

תודה . אני לא בטוח בדיוק מתי אני אקנה את המערכת אבל אני רוצה להשקיע גם ברמקולים.

ה ATP 3 הם רמקולים טובים?

ניתן לחבר לאחד מהכרטיסים האלה אורגן חשמלי?

פורסם

יש לי שאלה בהקשר של הנושא:

האם ה-2.1 Trigue של קראייטיב יותק טובים מATP3??

אז מי מהשניים עדיף...? (י שלציין שמחיר 2.1T של CREATIVE עולה 850 שקל ככה...)

פורסם

לכל הכרטיסים אתה יכול לחבר אורגן חשמלי אתה רק צריך כבל מידי שיתחבר לכרטיס.

האלטק רמקולים טובים, אבל לא ברמה של מערכת סטאריו. ובשביל רמקולים כאלה לא בטוח שצריך כרטיסים מתקדמים כמו אלה.

ובחרציק, אל תגנוב את התארד...

פורסם

לכל הכרטיסים אתה יכול לחבר אורגן חשמלי אתה רק צריך כבל מידי שיתחבר לכרטיס.

האלטק רמקולים טובים, אבל לא ברמה של מערכת סטאריו. ובשביל רמקולים כאלה לא בטוח שצריך כרטיסים מתקדמים כמו אלה.

ובחרציק, אל תגנוב את התארד...

אני לא גונב שום ת'רד, אני רק שואל שאלה פשוטה...

אני אשמח לקבל תשובה, תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים